2777
2789

خیلی خسته ام از همه‌ چی 🤕🤕😔😔 یعنی این روزها میگذره؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخ گفتی

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

اره که میگذره چرا نگذره برا من که گذشت سخت ترین روزا برا تو هم میگذره سال دیگه از این روزا یاد میکنی و میگی چجوری دووم اوردم ولی گذر میکنی شاید دیگه اون ادم سابق نشی ولی میگذره

«آمادهٔ رسیدن به حاجت دلتون هستید؟😍😍😍😍😍😍😍😍

گروه ما را در ایتا دنبال کنید تا هر روز با ذکر های مجرب قرآنی، ختم روزانه، ختم شخصی و ختم قرآن هفتگی به خواستتون نزدیک شید و ان شاءالله حاجت روا شوید همراه ما باشید تا خبر حاجت رواییتون به گوشمون برسه.

بیایید با هم برای هم دعا کنیم!»

مگه میشه حاجت روا نشوید وقتی از همه جای ایران ،کوچک و بزرگ ،پیر و جوان برای خواسته دل شما دعاکنند

😍🤲

مطمئن باش داری این پیامو میخونی حتما لطف خدای مهربونمون بوده که تو عضوی از خانواده ماباشی تا به حاجتی که داشتی برسی عزیزدلم...

هرروز کلی خبر ❌

حاجت #ازدواج 💍

حاجت #بچه دارشدن 👨‍👩‍👧‍👧

حاجت #خانه دارشدن 🏠

وحاجت قبولی در #مصاحبه ها و #آزمون ها 📚

و کلی حاجت دیگه .....

از شما دوست عزیز برای حضور گرمت تو گروهمون دعوت میکنم:

https://eitaa.com/joinchat/3334930781C47973133c5

مرسی از قبول دعوتت💐

اره که میگذره چرا نگذره برا من که گذشت سخت ترین روزا برا تو هم میگذره سال دیگه از این روزا یاد میکنی ...

من خیلی تحت فشارم از همه نظر واقعا رسیدم ب حد انفجار 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
منم.  فقط دنبال یه نفرم سیر باهاش حرف بزنم گریه کنم. ماهها  سالها شاید حرفام تموم نشه ...

منم واقعا تنهام و دلم خیلی گرفته

دفیقا. و من جقدر ب این حس و حال تیاز دارم. بس ک تو ذهنم بهم ریختس. 

🥺🥺منم