2821
2789
سویق بخورم یبوست میشم اذیتم سزارینی هستم ،الان بچم سرماخورده نق میزنه اروم میخوابید برا شیر بیدارمیش ...

وا سویق که برعکس ضد یبوسته..لابد سنجد خوردی که یبوست شدی.....پس حتما روغن بزن  به کل بدنش سرماخوردگیش زودتر خوب میشه.چند ماهشه ؟

ارزش انسان به اندازه ی حرفایی ست که برای نگفتن داره. حقیقت تک سایزه تن هر مغزی نمیره

وا سویق که برعکس ضد یبوسته..لابد سنجد خوردی که یبوست شدی.....پس حتما روغن بزن  به کل بدنش سرماخ ...

با روغن بچه؟الان رو پامه بذارم زمین بیقرار میشه ،۴ماهشه تاحالا بچم اینجور نشده بود نتونه بخوابهدحتما بدنش درد میکنه  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

وا سویق که برعکس ضد یبوسته..لابد سنجد خوردی که یبوست شدی.....پس حتما روغن بزن  به کل بدنش سرماخ ...

سویق کامل ریختم تو شیر عسل ،سویق کامل توش عدسم داره دیگ 

با روغن بچه؟الان رو پامه بذارم زمین بیقرار میشه ،۴ماهشه تاحالا بچم اینجور نشده بود نتونه بخوابهدحتما ...

نه روغن سیاهدونه...اره طفلی معموله بدن درد داره دیگه سرماخوردس خب

ارزش انسان به اندازه ی حرفایی ست که برای نگفتن داره. حقیقت تک سایزه تن هر مغزی نمیره

سویق کامل ریختم تو شیر عسل ،سویق کامل توش عدسم داره دیگ 

من سویق شیرافزا میخورم 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز