راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
البته یکی دیگش الان ۴ ماهشه اون میخابه چون از اول برا شیر بیدارش نميکردیم میذاشتیم هروقت خودش بیدارش شد بهش شیر میدادیم ولی اولیه رو دو ساعت یکبار بیدار میکردن همچنان خوابش درست نشده
ببین تجربه من اینه و توصیه من .... روغن سیاهدونه بگیر و روزی سه چهار بار بدن بچه رو خیلی خیلی اروم ماساژ بده..کل بدنشو حتی تو یک دقیقه میشه روغن مالی کرد..اگه شیر مادر میدی خودت حتما شیر و سویق بخور...بچت براحتی کیفیت خوابش خوب میشه
ارزش انسان به اندازه ی حرفایی ست که برای نگفتن داره. حقیقت تک سایزه تن هر مغزی نمیره
نوزاد منم ۱۶ روزشه.داغونذشدم هر ۱/۵-۲ساعت باید بیدار بشم .شیر بدم اونم نشسته . خیلی صبحها حالم بده ...
خوبه ک ۱۶روزه ۲ساعت ،پسرمن این سنی هر نیم ساعت ،،منم نشسته شیر میدم خوابیده ک نمیشه نمیتونم خطرناکم هست ،پسر من ۴ماهشه الان هر ۱ساعت و نیم ،۲ساعتم گاهی ،خیلی خستم یکی بزرگ کردم ۴سالشه اونم یجور پدر درمیاره