2777
2789
سویق بخورم یبوست میشم اذیتم سزارینی هستم ،الان بچم سرماخورده نق میزنه اروم میخوابید برا شیر بیدارمیش ...

وا سویق که برعکس ضد یبوسته..لابد سنجد خوردی که یبوست شدی.....پس حتما روغن بزن  به کل بدنش سرماخوردگیش زودتر خوب میشه.چند ماهشه ؟

ارزش انسان به اندازه ی حرفایی ست که برای نگفتن داره. حقیقت تک سایزه تن هر مغزی نمیره

وا سویق که برعکس ضد یبوسته..لابد سنجد خوردی که یبوست شدی.....پس حتما روغن بزن  به کل بدنش سرماخ ...

با روغن بچه؟الان رو پامه بذارم زمین بیقرار میشه ،۴ماهشه تاحالا بچم اینجور نشده بود نتونه بخوابهدحتما بدنش درد میکنه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا سویق که برعکس ضد یبوسته..لابد سنجد خوردی که یبوست شدی.....پس حتما روغن بزن  به کل بدنش سرماخ ...

سویق کامل ریختم تو شیر عسل ،سویق کامل توش عدسم داره دیگ 

با روغن بچه؟الان رو پامه بذارم زمین بیقرار میشه ،۴ماهشه تاحالا بچم اینجور نشده بود نتونه بخوابهدحتما ...

نه روغن سیاهدونه...اره طفلی معموله بدن درد داره دیگه سرماخوردس خب

ارزش انسان به اندازه ی حرفایی ست که برای نگفتن داره. حقیقت تک سایزه تن هر مغزی نمیره

سویق کامل ریختم تو شیر عسل ،سویق کامل توش عدسم داره دیگ 

من سویق شیرافزا میخورم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز