2777
2789

داداشم ۲۰سالشه پسرم دو سال و هفت ماهشه. پسرم خیلی شیطونه امشبم داداشم خواب بود بچم پرید بغلش اونم پاشد محکم زدش .هر وقت میرم اونجا همش داد میزنه سربچم و دعواش می‌کنه منم ناراحت میشم خلاصه امشب با گریه پا شدم اومدم خونه خودم . قصدم اینه ماهی یکبار برم خونه بابام. با اینکه خیییییلییییی تنهام .تنها جایی ک دارم خونه بابامه. اما خب چاره چیه بچم از همه چیز مهم تره .خیلی دلم گرفته امشب اشکام بند نمیاد ‌. 

اگه میشه برای حاجتم یه صلوات بفرست♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه 2 ساله زدن داره اصلا جایی هست برا زدنش کجاش زد 😣😞

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

شما هم مقصری 

نباید میزاشتی بچه بپره روی سر آدم خوابیده

بگذریم ....خبری نیست...                                                  بزرگ شدن آرزویی بود که به امتحانش نمی ارزید.                  دلم میگیره از چیز هایی که یادمه 🙂
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز