2777
2789

از بازار روبیکا رو دان کردم میخوام واسه مامانم بفرستمش، ولی هرچی توی فایل هام رو میگردم نیستش!

چیکار کنم؟ با شریت هم نمیشه چون گوشیش شریت نصب نمیشه 

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

برنامه ابزار رو نصب کن رو دوتا گوشی با بلوتوث بفرست براش

فقط با بلوتوث میتونم بفرستم، شریت و ابزار و اینا کلا نصب نمیشه روی گوشیش

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط با بلوتوث میتونم بفرستم، شریت و ابزار و اینا کلا نصب نمیشه روی گوشیش

راستش من فقط همین کارو بلد بودم 

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹
تو مدیریت فایل برو تو بازار قسمت برنامه ها پیداش کن با بلوتوث براش بفرست 

نیست، هرچی گشتم توی مدیریت فایلم هیچی نبود

اول برو تو تنظیمات بازار ببین فایل نصبی ذخیره شده تو گوشی یا نه.. اگه تیک نخورده باشه اصلا اصل فایل ...

چجوری؟ میشه یکم واضحتر توضیح بدی متوجه نشدم🙏❤️

یا اینکه برو تو مدیریت فایل.. همون اول صفحه نوشته اخیر... احتمالا جز همون چند تای اول باشه اگه تازه دان کردی. روش بگیر نگه دار ،منو رو باز کن ، جزئیات رو بزن.. مسیر رو برات نوشته که کجا و توی چه پوشه ای ذخیره شده.. اینا در صورتیه که تیک ذخیره فایل رو تو بازار زده باشی

یا اینکه برو تو مدیریت فایل.. همون اول صفحه نوشته اخیر... احتمالا جز همون چند تای اول باشه اگه تازه ...

نه نیست، الان قبل دانلود باید اون گزینه رو فعال میکردم یا بعدش؟

چون الان فعالس کردم باز نیست

نه نیست، الان قبل دانلود باید اون گزینه رو فعال میکردم یا بعدش؟ چون الان فعالس کردم باز نیست

قبلش باید میکردی.. بعدشم چرا از گوشی خودش مستقیم از گوگل دان نمیکنی؟ یا سروش و ایتا نصب نیست رو گوشیش؟ از این طریق بفرست

قبلش باید میکردی.. بعدشم چرا از گوشی خودش مستقیم از گوگل دان نمیکنی؟ یا سروش و ایتا نصب نیست رو گوشی ...

نه گوشیش مشکل داره فقط با بلوتوث میشه

نه گوشیش مشکل داره فقط با بلوتوث میشه

از گوشی کس دیگه برنامه رو برای یکی از پلتفرم ها مثل سروش ،تلگرام یا هرچی که داری بفرست. دان کن ذخیره کن بعد اونو با بلوتوث بفرست. برنامه های مکالمه پوشه شون معلومه