سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من نمیدونم چقد سود میده عزیزم.. ولی تواین شرایط اقتصادی خیلییی کار اشتباهیه ک بخواد پولشو تو بانک بخابونه ی سال دیگ نه اصن شش ماه دیگ ارزش یک میلیاردش نصف میشه تو منطقه ما میشه با ی میلیارد ی اپارتمان پنجا شصت متری خرید و اجاره داد هم ی چیزی گیرت میاد و همین ک ملک هیچ وقت ضرر نمیکنه و با گذر زمان ارزشش حفظ میشه اگر برای پدرت مقدوره همین کارو بکنه فقط پول نقد نگه نداره ک سرتاپاش ضرره
واسه 1 میلیارد 19 میلیون و 100 سود میده بعد از یک ماه هم که گذشت هر روزی که بخوای میتونی پول رو دربیاری اگه احتیاج داشتی یعنی بعد از یک ماه روز شمار 22 و نیم درصد سود میده