2777
2789
عنوان

شما بودین بهتون بر نمیخورد

112 بازدید | 7 پست

دختره امتحانش افتاده بهم گف تو چند شدی گفتم پاس شدم گف وای خیلی ناراحتم و فلان.  بعد گفتم برو با استاد صحبت کن پاست کنه گف آدمی نیستم برم واسه چیزی خواهش کنم 😐😐منم گفتم پس انشالا ک پاست کنن چی بگم.  بعد من ترم پیش یه درسی افتاده بودم با استاد صحبت کردم پاسم کرد میگه مثل اون درسی ک بجه ها رو زیر ده بودن پاس کرده منم شاید پاس شم 😑😑 حالا اون درس فقظ من افتاده بودم اونم چون سوالا رو نداشتم جزوه خونده بودم . چی بش بگم خیلی پرروعه

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

https://rubika.ir/joinc/BHADFBFI0UZFNZNWSJVCTDELUTGCDQFG

میشه به دخترم رای بدین

حلما یعقوبی تو جست و جو ها بزنین دوتا فلش برین بالا عکسش میاد

هرکی رای داد بگه ۱۰تا صلوات براش بفرستم💓

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم
هیچی محل نذار رابطه ت رو باهاش در حد سلام خداحافظ کن هرجا هم از دور دیدی میاد بزن کوچه علی چپ برو به ...

اره میخام اینجوری شم خیلی خودشو دست بالا گرفته اگ دست بالا بودی ک نمی افتادی بعد چون من پاس شدم ناراحتهههه

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور