2777
2789

من پرسیدم برگشته میگه حرفت زشته ،بعد از چندماه پرسیدم ،میگه همه جا میگن زشته ،درصورتیکه من هرچی دارمو گفتم 

الهی مرا آن ده که آن به ... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی داری منظورت خونه و ماشین و پس انداز و این حرفاست؟

میدانستم او کشته خواهد شد... او زیبا بود در عصر زشتی ها،زلال در عصر پلشتی ها،انسان در عصر آدمکشان،لعلی نایاب بود میان تلی‌ از خزف زنی بود اصیل میان انبوهی از زنان‌مصنوعی...

از الان رد کن بره

من از خواستگارم همون روز اول پرسیدم

گفتم میتونی خونه بخری یا اجاره کنی یا نه

گفت نه نمیتونم طبقه بالای مامانم اینا هست.

منم خیلی رک گفتم ببخشید من نمیخوام خونه بابامو ول کنم بیام خونه مامان شما

خوشبخت بشین خداحافظ

تعارف نداریم که از همون اول همه چی رو طی کنین

چی داری منظورت خونه و ماشین و پس انداز و این حرفاست؟

بله خب من یه خونه کوچیک دارم گفتم بیا بفروشیم یه جای بهتر بخریم گفت بگرد دنبالش ولی نمیگفت چقدر میخواد روش بذاره

ایییییششششش چه زشتی داره   خب تو میخوای باهاش ازدواج کنی باید بدونی😐

والا خودمم موندم اون لحظه ،پشت تلفن هنگ کردم ،گفت زشته کارت ،گفتم خب چجوری برنامه ریزی کنیم گقت همینکه کلیت رو بهت میگم کافیه ،بعد گفت فک کردی پولامو تو پشتی قایم میکنن بهت نمیگم ،شغلش بد نی ماهیانه پنجاه شصتا رو داره ولی پس اندازی که به من میگه با عقل جور در نمیاد ،خونه پدریشو شریکه میگه اونو بیخیال شو ،ماشین رو‌شریکه میگه اونم بیخیال شو ،من فقط یه پراید دارم با ۱۵۰ میلیون پول 

بله خب من یه خونه کوچیک دارم گفتم بیا بفروشیم یه جای بهتر بخریم گفت بگرد دنبالش ولی نمیگفت چقدر میخو ...

چرا تو خواستگاری درجا از چیزی که داری مایه میذاری 

اومدیم و طرف آدم مناسبی نبود

میدانستم او کشته خواهد شد... او زیبا بود در عصر زشتی ها،زلال در عصر پلشتی ها،انسان در عصر آدمکشان،لعلی نایاب بود میان تلی‌ از خزف زنی بود اصیل میان انبوهی از زنان‌مصنوعی...
چه پر رو‌ هست خواستگارت  جلسه دوم دیگه باید بپرسی چی داره و وضع مالیش چطوره

والا همش گفتم شاید زشت باشه ولی حس میکنم داره بهم توهین میشه