2777
2789

خانوما بیاین بگید چیا می‌خورید که مفید و سالم هستن

من به شخصه برنجمون پاکستانی هست، روغن نباتی و حیوانی و مایع استفاده میکنیم روغن زیتون خیلی گرونه

مرغ گوشت، تن ماهی هم مصرف می‌کنیم 

آجیل هم که نمک دارشو

حالا یکم شما بگید

من بهترینم و بهترین هارو رقم میزنم 🌱🌿 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول که تن ماهی بدرد نمیخوره

چون که خدا همه چیز را دید‌ و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟

تن ماهی اصلا نخور

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

این دقیقا مصداق یه تغذیه افتضاحه😐

مصرف تن ماهی توی بارداری ممنوعه

آجیل هم باید خام مصرف شه

روغن زیتون هم مفیده، خصوصا برای مشکلات گوارشی شایع در بارداری

میوه و سبزیجات هم باید مصرف شه

مصرف قند و نمک هم محدود کن

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷
این دقیقا مصداق یه تغذیه افتضاحه😐 مصرف تن ماهی توی بارداری ممنوعه آجیل هم باید خام مصرف شه روغن ...

عزیزم من باردار نیستم

خوش بحالت چیزی میتونی بخوری حتما من نزدیک ۱۴ هفتمه متنفرم از همه چی هیچی بهم نمیچسبه راستی اجیل ش ...

حامله نیستم تنبلی دارم می‌خوام درمان کنم