2777
2789
عنوان

بیچاره شدم کمک .....😭😭😭😭

186 بازدید | 15 پست

ماخونه همکف خریدیم همسایمون طبقه سوم ساخته رفته اونجا میخاد طبقه دوم بده به اجاره یعنی مستاجربیاره بالاسرما! خودشون ساکتن ممکنه پررفت وامد بیارن یا... چ کارکنم😭اونا پول براشون مهمه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلاحوصله سرصداروندارم

شماهایکه حساسید نباید طبقه های پایین بخرید باید طبقه آخر همیشه بخرید ک از سرو صدا بدور باشید ....الان اینقدر خونه ها نازک ساخته شده طبقه بالای ارومم راه بره فکمیکنی محکم پاشو میکوبه

سطح دغدغه تو دوس دارم

ههه منم سطح فکرو قضاوتتو دوست دارم!!!!!تو چ میدونی از زندگی من!! من تازگی بی پدرشدم کلی بدبختی دیگه هم روسرم زیخته! دیگه توان مزاحمتای بقیه رو ندارم کاش کمتر قضاوت کنید متاسفم

ههه منم سطح فکرو قضاوتتو دوست دارم!!!!!تو چ میدونی از زندگی من!! من تازگی بی پدرشدم کلی بدبختی دیگه ...

خدارحمت کنه ولی الان من دوتا بچه دارم فککن ببام همسایه شما بشم نمیتونم پاهای بچمو قطع کنم ک شما دغدغه و ناراحتی زیاد داری 

خدارحمت کنه ولی الان من دوتا بچه دارم فککن ببام همسایه شما بشم نمیتونم پاهای بچمو قطع کنم ک شما دغدغ ...

باید سعی کنید ارامش بقیه هم حفظ بشه دلیل نمیشه بچه هات یکسره تو خونه بدون مثلا برو عگهمکف یا...

باید سعی کنید ارامش بقیه هم حفظ بشه دلیل نمیشه بچه هات یکسره تو خونه بدون مثلا برو عگهمکف یا...

اصلا بچه های الان بخاطر مواد غدایمونه فککنم دلیلش نمیدونم چیه اصلا نمیفهمن هرچی میگی ...خود من هرچی به بچه هام میگم بشینید نمیفهمن 

ههه منم سطح فکرو قضاوتتو دوست دارم!!!!!تو چ میدونی از زندگی من!! من تازگی بی پدرشدم کلی بدبختی دیگه ...

خدا رحمتشون کنه روحشون شاد

ولی کلا خودتت دعوا داری انگار😐

ریپلای نکن مچکر🌹