ﭘﻒ ﻧﮑﺮﺩﻥ کیک: ﺑﯿﺸﺘﺮﯾﻦ ﻣﺸﮑﻞ ﮐﯿﮏ ﭘﺰ ﻫﺎ ﭘﻒ ﻧﮑﺮﺩﻥ ﮐﯿﮏ ﻫﺴﺖ ﺧﯿﻞ ﻭﻗﺘﺎ ﮐﯿﮏ ﺣﺎﻟﺖ ﺷﯿﺮﯾﻨﯽ ﺑﻪ ﺧﻮﺩﺵ ﻣﯿﮕﯿﺮﻩ ﻭ ﻣﻮﺍﺩﺵ ﺑﻪ ﻫﻢ ﻣﯿﭽﺴﺒﻦ ﻭ ﺍﺻﻼ ﺣﺎﻟﺖ ﭘﻒ ﺩﺍﺭ ندارند چون: 1)ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﻣﺴﺘﻘﯿﻢ ﺍﺯ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﺧﺎﺭﺝ ﺷﺪﻩ ﻭ ﺩﺍﺧﻞ ﮐﯿﮏ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺷﺪﻩ( ﺣﺘﻤﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﻫﻤﻪ ﻧﻮﻉ ﮐﯿﮏ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﻧﯿﻢ ﺳﺎﻋﺖ ﺩﺍﺧﻞ ﺍﺗﺎﻕ ﺑﻤﻮﻧﻪ ﻭ ﺑﻌﺪ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺑﺸﻪ ) . 2)ﻣﻘﺪﺍﺭ ﻣﺎﯾﻌﺎﺕ ﻣﺜﻞ ﺁﺏ، ﺷﯿﺮ، ﻣﺎﺳﺖ ، ﺩﻭﻍ ﻭ ...ﺩﻗﯿﻖ ﻧﺒﻮﺩﻩ ﯾﺎ ﻣﺎﯾﻊ ﺧﯿﻠﯽ ﺧﯿﻠﯽ ﺭﻗﯿﻖ ﺷﺪﻩ ﯾﺎ غلیظ 3)ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻫﻢ ﺯﺩﻥ ﺧﯿﻠﯽ ﮐﻢ ﺑﻮﺩﻩ ﻭﻟﯽ ﺩﺭ ﺍﻭﺍﺧﺮ ﮐﻪ ﻧﺒﺎﯾﺪ مواد ﻫﻢ ﺑﺨﻮﺭﻩ ﺯﯾﺎﺩ ﻫﻢ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﻭ ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﻣﻬﻤﺘﺮ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﺮﺩﻥ ﺩﻭﺭﺍﻧﯽ ﺩﺭ ﻫﻢ ﺯﺩﻥ ﺭﻋﺎﯾﺖ نشده 4)ﺩﻣﺎﯼ ﻓﺮ ﯾﺎ ﺧﯿﻠﯽ ﺯﯾﺎﺩ ﺑﻮﺩﻩ ﯾﺎ ﺧﯿﻠﯽ ﮐﻢ ( ﺍﮔﺮ ﺯﯾﺎﺩ ﺑﺎﺷﻪ ﮐﯿﮏ ﭘﻒ ﻧﻤﯿﮑﻨﻪ ﻭ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﻧﭙﺨﺘﻪ ﻣﯿﻤﻮﻧﻪ ﻭ ﺍﮔﺮ ﮐﻢ ﺑﺎﺷﻪ ﮐﯿﮏ ﭘﻒ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﻭﻟﯽ ﺑﻪ ﻣﺮﻭﺭ ﭘﻔﺶ ﺭﻭ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﻣﯿﺪﻩ ﻭ ﺳﻔﺖ ﻣﯿﺸﻪ ) 5)ﻓﺮ ﺍﺯ ﻗﺒﻞ ﮔﺮﻡ ﻧﺸﺪﻩ(ﺍﮔﺮ ﻓﺮ ﺍﺯ ﻗﺒﻞ ﮔﺮﻡ ﻧﺸﻪ ﻫﻤﻪ ﭘﻒ ﮐﯿﮏ میخوابه) 6) ﻣﻮﺍﺩ ﺭﻭ ﺑﺪﻭﻥ ﺍﻭﻟﻮﯾﺖ ﺩﺳﺘﻮﺭ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﺮﺩﯾﺪ ﯾﻌﻨﯽ ﻫﺮﭼﯿﺰﯼ ﺭﻭ ﻫﺮ ﻭﻗﺖ ﺧﻮﺍﺳﺘﯿﺪ ﺭﯾﺨﺘﯿﺪ^-^ﺍﯾﻦ ﻣﻮﺿﻮﻉ ﺧﯿﻠﯽ ﺯﯾﺎﺩ ﭘﯿﺶ ﻣﯿﺎﺩ ﻭ ﺧﯿﻠﯽ ﺭﻭﯼ ﭘﻒ ﮐﯿﮏ ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻣﻨﻔﯽ داره 7)ﺍﺯ ﮐﺮﻩ ﯾﺎ ﺭﻭﻏﻦ ﺳﺮﺩ ﻭ ﺁﺏ ﻧﺸﺪﻩ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﺮﺩﯾﺪ ﯾﺎ ﺧﯿﻠﯽ ﺩﺍﻏﺶ ﮐﺮﺩﯾﺪ ﻭ ﺑﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﺍﺿﺎﻓﺶ کردید 8)ﺑﯿﮑﯿﻨﮓ ﭘﻮﺩﺭ ﯾﺎ ﺟﻮﺵ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﺑﻪ ﻧﺴﺒﺖ ﺁﺭﺩ ﮐﻢ ﺑﻮﺩﻩ ﯾﺎ ﺧﯿﻠﯽ ﮐﻬﻨﻪ ﺑﻮﺩﻩ(ﺍﮔﺮ ﺁﺭﺩ ﻣﺮﻏﻮﺏ ﻧﺪﺍﺭﯾﺪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﺭﻭ ﺑﺎﯾﺪ 2ﺗﺎ3ﺑﺮﺍﺑﺮ ﺩﺳﺘﻮﺭ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﺗﺎ ﻧﺘﯿﺠﻪ ﺧﻮﺏ ﺑﺸﻪ). 9)ﺭﻭﻏﻦ ﯾﺎ ﮐﺮﻩ ﺭﻭ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺍﺯ ﺣﺪ ﻣﻌﻤﻮﻝ ﺭﯾﺨﺘﯿﺪ ﯾﺎ ﻇﺮﻑ ﺭﻭ ﺯﯾﺎﺩ ﭼﺮﺏ کردید 10 ) ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﻗﺎﻟﺐ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﻣﺎﯾﻪ ﮐﯿﮏ ﺑﺰﺭﮒ ﯾﺎ ﺧﯿﻠﯽ ﮐﻮﭼﯿﮏ ﺑﻮﺩﻩ.ﯾﺎ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ 1ﺳﻮﻡ ﺗﻮﺵ ﺭﻋﺎﯾﺖ ﻧﺸﺪﻩ (ﯾﻌﻨﯽ ﻓﻘﻂ یک ﺳﻮﻡ ﻗﺎﻟﺐ ﺑﺎﯾﺪ ﭘﺮ ﺍﺯ ﻣﺎﯾﻪ ﮐﯿﮏ ﺑﺸﻪ) 11 ) ﻣﻮﺍﺩ ﺧﯿﻠﯽ ﮐﻨﺪ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﺷﺪﻩ ﻭ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺑﯿﻦ ﺗﻬﯿﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﺗﺎ ﻗﺮﺍﺭ ﮔﺮﻓﺘﻦ ﺩﺭ ﻓﺮ ﺧﯿﻠﯽ ﺧﯿﻠﯽ ﺯﯾﺎﺩ ﺑﻮﺩﻩ ( ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﻣﻦ ﺣﺪﺍﮐﺜﺮ ﺯﻣﺎﻥ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﺳﺎﺯﯼ ﺑﺎﯾﺪ ﻧﯿﻢ ﺳﺎﻋﺖ ﺗﺎ 54ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺑﺎﺷﻪ ﻋﻠﯽ ﺍﻟﺨﺼﻮﺹ ﺗﻮﯼ ﻫﻮﺍﯼ ﺳﺮﺩ ﺍﺻﻼ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺑﯿﻦ ﺗﻬﯿﻪ ﻭ ﭘﺨﺖ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺑﯿﻔﺘﻪ ﭼﻮﻥ ﺭﻃﻮﺑﺖ ﮐﯿﮏ ﮐﻼ ﺍﺯ ﺑﯿﻦ ﻣﯿﺮﻩ ﻭ ﮐﯿﮏ ﭘﻔﺪﺍﺭ ﻧﻤﯿﺸﻪ
فرض کن من ادعا کنم تو.خونمون یه اژدهای بزرگ دارم و تو بگی اژدها افسانه است و وجود نداره.آیا درسته من بهت بگم ثابت کن نیست؟نه..من که ادعای وجودش رو دارم باید ثابت کنم اژدها تو خونمون هست :))...