2733
2734
عنوان

مشکلات کیک

13265 بازدید | 28 پست
ﭘﻒ ﻧﮑﺮﺩﻥ کیک: ﺑﯿﺸﺘﺮﯾﻦ ﻣﺸﮑﻞ ﮐﯿﮏ ﭘﺰ ﻫﺎ ﭘﻒ ﻧﮑﺮﺩﻥ ﮐﯿﮏ ﻫﺴﺖ ﺧﯿﻞ ﻭﻗﺘﺎ ﮐﯿﮏ ﺣﺎﻟﺖ ﺷﯿﺮﯾﻨﯽ ﺑﻪ ﺧﻮﺩﺵ ﻣﯿﮕﯿﺮﻩ ﻭ ﻣﻮﺍﺩﺵ ﺑﻪ ﻫﻢ ﻣﯿﭽﺴﺒﻦ ﻭ ﺍﺻﻼ ﺣﺎﻟﺖ ﭘﻒ ﺩﺍﺭ ندارند چون: 1‏)ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﻣﺴﺘﻘﯿﻢ ﺍﺯ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﺧﺎﺭﺝ ﺷﺪﻩ ﻭ ﺩﺍﺧﻞ ﮐﯿﮏ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺷﺪﻩ‏( ﺣﺘﻤﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﻫﻤﻪ ﻧﻮﻉ ﮐﯿﮏ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﻧﯿﻢ ﺳﺎﻋﺖ ﺩﺍﺧﻞ ﺍﺗﺎﻕ ﺑﻤﻮﻧﻪ ﻭ ﺑﻌﺪ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺑﺸﻪ ‏) . 2‏)ﻣﻘﺪﺍﺭ ﻣﺎﯾﻌﺎﺕ ﻣﺜﻞ ﺁﺏ، ﺷﯿﺮ، ﻣﺎﺳﺖ ، ﺩﻭﻍ ﻭ ...ﺩﻗﯿﻖ ﻧﺒﻮﺩﻩ ﯾﺎ ﻣﺎﯾﻊ ﺧﯿﻠﯽ ﺧﯿﻠﯽ ﺭﻗﯿﻖ ﺷﺪﻩ ﯾﺎ غلیظ 3‏)ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻫﻢ ﺯﺩﻥ ﺧﯿﻠﯽ ﮐﻢ ﺑﻮﺩﻩ ﻭﻟﯽ ﺩﺭ ﺍﻭﺍﺧﺮ ﮐﻪ ﻧﺒﺎﯾﺪ مواد ﻫﻢ ﺑﺨﻮﺭﻩ ﺯﯾﺎﺩ ﻫﻢ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﻭ ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﻣﻬﻤﺘﺮ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﺮﺩﻥ ﺩﻭﺭﺍﻧﯽ ﺩﺭ ﻫﻢ ﺯﺩﻥ ﺭﻋﺎﯾﺖ نشده 4‏)ﺩﻣﺎﯼ ﻓﺮ ﯾﺎ ﺧﯿﻠﯽ ﺯﯾﺎﺩ ﺑﻮﺩﻩ ﯾﺎ ﺧﯿﻠﯽ ﮐﻢ ‏( ﺍﮔﺮ ﺯﯾﺎﺩ ﺑﺎﺷﻪ ﮐﯿﮏ ﭘﻒ ﻧﻤﯿﮑﻨﻪ ﻭ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﻧﭙﺨﺘﻪ ﻣﯿﻤﻮﻧﻪ ﻭ ﺍﮔﺮ ﮐﻢ ﺑﺎﺷﻪ ﮐﯿﮏ ﭘﻒ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﻭﻟﯽ ﺑﻪ ﻣﺮﻭﺭ ﭘﻔﺶ ﺭﻭ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﻣﯿﺪﻩ ﻭ ﺳﻔﺖ ﻣﯿﺸﻪ ‏) 5‏)ﻓﺮ ﺍﺯ ﻗﺒﻞ ﮔﺮﻡ ﻧﺸﺪﻩ‏(ﺍﮔﺮ ﻓﺮ ﺍﺯ ﻗﺒﻞ ﮔﺮﻡ ﻧﺸﻪ ﻫﻤﻪ ﭘﻒ ﮐﯿﮏ میخوابه) 6‏) ﻣﻮﺍﺩ ﺭﻭ ﺑﺪﻭﻥ ﺍﻭﻟﻮﯾﺖ ﺩﺳﺘﻮﺭ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﺮﺩﯾﺪ ﯾﻌﻨﯽ ﻫﺮﭼﯿﺰﯼ ﺭﻭ ﻫﺮ ﻭﻗﺖ ﺧﻮﺍﺳﺘﯿﺪ ﺭﯾﺨﺘﯿﺪ^-^ﺍﯾﻦ ﻣﻮﺿﻮﻉ ﺧﯿﻠﯽ ﺯﯾﺎﺩ ﭘﯿﺶ ﻣﯿﺎﺩ ﻭ ﺧﯿﻠﯽ ﺭﻭﯼ ﭘﻒ ﮐﯿﮏ ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻣﻨﻔﯽ داره 7‏)ﺍﺯ ﮐﺮﻩ ﯾﺎ ﺭﻭﻏﻦ ﺳﺮﺩ ﻭ ﺁﺏ ﻧﺸﺪﻩ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﺮﺩﯾﺪ ﯾﺎ ﺧﯿﻠﯽ ﺩﺍﻏﺶ ﮐﺮﺩﯾﺪ ﻭ ﺑﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﺍﺿﺎﻓﺶ کردید 8‏)ﺑﯿﮑﯿﻨﮓ ﭘﻮﺩﺭ ﯾﺎ ﺟﻮﺵ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﺑﻪ ﻧﺴﺒﺖ ﺁﺭﺩ ﮐﻢ ﺑﻮﺩﻩ ﯾﺎ ﺧﯿﻠﯽ ﮐﻬﻨﻪ ﺑﻮﺩﻩ‏(ﺍﮔﺮ ﺁﺭﺩ ﻣﺮﻏﻮﺏ ﻧﺪﺍﺭﯾﺪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﺭﻭ ﺑﺎﯾﺪ 2ﺗﺎ3ﺑﺮﺍﺑﺮ ﺩﺳﺘﻮﺭ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﺗﺎ ﻧﺘﯿﺠﻪ ﺧﻮﺏ ﺑﺸﻪ‏). 9‏)ﺭﻭﻏﻦ ﯾﺎ ﮐﺮﻩ ﺭﻭ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺍﺯ ﺣﺪ ﻣﻌﻤﻮﻝ ﺭﯾﺨﺘﯿﺪ ﯾﺎ ﻇﺮﻑ ﺭﻭ ﺯﯾﺎﺩ ﭼﺮﺏ کردید 10 ‏) ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﻗﺎﻟﺐ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﻣﺎﯾﻪ ﮐﯿﮏ ﺑﺰﺭﮒ ﯾﺎ ﺧﯿﻠﯽ ﮐﻮﭼﯿﮏ ﺑﻮﺩﻩ.ﯾﺎ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ 1ﺳﻮﻡ ﺗﻮﺵ ﺭﻋﺎﯾﺖ ﻧﺸﺪﻩ ‏(ﯾﻌﻨﯽ ﻓﻘﻂ یک ﺳﻮﻡ ﻗﺎﻟﺐ ﺑﺎﯾﺪ ﭘﺮ ﺍﺯ ﻣﺎﯾﻪ ﮐﯿﮏ ﺑﺸﻪ‏) 11 ‏) ﻣﻮﺍﺩ ﺧﯿﻠﯽ ﮐﻨﺪ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﺷﺪﻩ ﻭ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺑﯿﻦ ﺗﻬﯿﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﺗﺎ ﻗﺮﺍﺭ ﮔﺮﻓﺘﻦ ﺩﺭ ﻓﺮ ﺧﯿﻠﯽ ﺧﯿﻠﯽ ﺯﯾﺎﺩ ﺑﻮﺩﻩ ‏( ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﻣﻦ ﺣﺪﺍﮐﺜﺮ ﺯﻣﺎﻥ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﺳﺎﺯﯼ ﺑﺎﯾﺪ ﻧﯿﻢ ﺳﺎﻋﺖ ﺗﺎ 54ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺑﺎﺷﻪ ﻋﻠﯽ ﺍﻟﺨﺼﻮﺹ ﺗﻮﯼ ﻫﻮﺍﯼ ﺳﺮﺩ ﺍﺻﻼ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺑﯿﻦ ﺗﻬﯿﻪ ﻭ ﭘﺨﺖ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺑﯿﻔﺘﻪ ﭼﻮﻥ ﺭﻃﻮﺑﺖ ﮐﯿﮏ ﮐﻼ ﺍﺯ ﺑﯿﻦ ﻣﯿﺮﻩ ﻭ ﮐﯿﮏ ﭘﻔﺪﺍﺭ ﻧﻤﯿﺸﻪ
فرض کن من ادعا کنم تو.خونمون یه اژدهای بزرگ دارم و تو بگی اژدها افسانه است و وجود نداره.آیا درسته من بهت بگم ثابت کن نیست؟نه..من که ادعای وجودش رو دارم باید ثابت کنم اژدها تو خونمون هست :))...
ﭼﺴﺒﻨﺪﻩ ﺑﻮﺩﻥ روی کیک: 1‏)ﮐﯿﮏ ﺩﺍﺧﻞ ﻗﺎﻟﺐ ﺧﻮﺩﺵ ﺳﺮﺩ ﻧﺸﺪﻩ ﻭ ﺧﯿﻠﯽ ﺯﻭﺩ ﺧﺎﺭﺝ شده 2‏)ﻭﻗﺘﯽ ﮐﯿﮏ ﺩﺍﻍ ﺑﻮﺩﻩ ﺭﻭﺵ ﭼﯿﺰﯼ ﻗﺮﺍﺭ ﮔﺮﻓﺘﻪ ‏(ﻣﺜﻼ ﺑﺸﻘﺎﺏ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﮔﺮﺩﺍﻧﺪﻥ‏) 3‏)ﻣﺎﯾﻌﺎﺕ ﺷﻤﺎ ﺧﯿﻠﯽ ﺭﻗﯿﻖ ﺑﻮﺩﻩ ﯾﺎ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﺍﺯ ﻣﺎﯾﻌﺎﺕ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﺮﺩﯾﺪ ‏( ﺳﻌﯽ ﮐﻨﯿﺪ ﺷﯿﺮ ﺑﺎ ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺧﺎﻣﻪ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﺪ ‏) 4‏)ﺯﻣﺎﻥ ﭘﺨﺖ ﮐﻢ ﻭ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﻓﺮ ﺯﯾﺎﺩ بوده
فرض کن من ادعا کنم تو.خونمون یه اژدهای بزرگ دارم و تو بگی اژدها افسانه است و وجود نداره.آیا درسته من بهت بگم ثابت کن نیست؟نه..من که ادعای وجودش رو دارم باید ثابت کنم اژدها تو خونمون هست :))...
ﮐﯿﮏ ﻧﻢ دارد: 1‏)ﮐﯿﮏ ﺧﯿﻠﯽ ﺩﺍﺧﻞ ﻗﺎﻟﺐ ﺑﺎﻗﯽ ﻣﻮﻧﺪﻩ ﻭ ﻓﻀﺎﺵ ﻫﻢ ﮔﺮﻡ ﺑﻮﺩﻩ ﻭ ﮐﯿﮏ ﻋﺮﻕ کرده 2‏)ﮐﯿﮏ ﮐﺎﻣﻞ ﻧﭙﺨﺘﻪ ﻭﻟﯽ ﻇﺎﻫﺮﺵ ﺳﻔﺖ ﺑﻮﺩﻩ ﻭ ﺍﺯ ﻓﺮ ﺧﺎﺭﺝ ﺷﺪﻩ‏(ﺗﺴﺖ ﺑﺎ ﺧﻼﻝ ﺩﻧﺪﻭﻥ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﻧﺸﺪﻩ ﻭ ﺩﺍﺧﻞ ﮐﯿﮏ ﻣﻐﺰﭘﺨﺖ ﻧﯿﺴﺖ‏) 3‏)ﻣﻘﺪﺍﺭ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ 3ﻣﺎﺩﻩ ﺍﻭﻟﯿﻪ ‏(ﺷﮑﺮ، ﻣﺎﯾﻌﺎﺕ ﻭ ﺭﻭﻏﻦ‏)ﺯﯾﺎﺩ ﺑﻮﺩﻩ ﯾﺎ ﺭﻭﻏﻦ ﺟﺎﻣﺪ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺷﺪﻩ ﮐﻪ ﺁﺏ ﻧﺸﺪﻩ ﻭ ﻣﻘﺪﺍﺭﺵ بیش ﺍﺯ دستور بوده
فرض کن من ادعا کنم تو.خونمون یه اژدهای بزرگ دارم و تو بگی اژدها افسانه است و وجود نداره.آیا درسته من بهت بگم ثابت کن نیست؟نه..من که ادعای وجودش رو دارم باید ثابت کنم اژدها تو خونمون هست :))...

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

ﮐﯿﮏ ﺣﻔﺮﻩ ﺣﻔﺮﻩ داره: 1‏)ﺩﻟﯿﻞ ﺍﺻﻠﯿﺶ ﺩﻣﺎﯼ ﺯﯾﺎﺩ ﻭ ﻣﺪﺕ ﭘﺨﺖ ﮐﻢ هست 2‏)ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﺮﺩﻥ ﯾﺎ ﮐﻢ ﺑﻮﺩﻩ ﯾﺎ ﺯﯾﺎﺩ ﻣﺜﻼ ﺷﮑﺮ ﻭ ﮐﺮﻩ ﺧﻮﺏ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻧﺸﺪ ﯾﺎ ﺯﯾﺎﺩ ﻣﺨﻠﻮﻁ شدن 3‏)ﺯﯾﺎﺩﯼ ﺟﻮﺵ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﯾﺎ ﺑﯿﮑﯿﻨﮓ ﭘﻮﺩﺭ ﺭﯾﺨﺘﯿﺪ ﯾﺎ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺑﻪ ﺟﺎﯼ ﺑﯿﮑﯿﻨﮓ ﭘﻮﺩﺭ ﺟﻮﺵ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﺍﺿﺎﻓﻪ کردید
فرض کن من ادعا کنم تو.خونمون یه اژدهای بزرگ دارم و تو بگی اژدها افسانه است و وجود نداره.آیا درسته من بهت بگم ثابت کن نیست؟نه..من که ادعای وجودش رو دارم باید ثابت کنم اژدها تو خونمون هست :))...
2728
بکینگ پودر نوک قاشق چای خوریه یا یه قاشق چایخوری کامل؟
سوال دوم زرده و سفیده رو باهم باید هم زد؟خیلیا میگن ما باهم میزنیم کیکمون هم خوب میشه.
حتی بعضیا میگن لازم نیست سفیده رو خیلی هم زد.فقط یکم با چنگال هم میزنن
مرسی
خدای من کمکم کن بهت بی معرفت نشم و نمازهامو به موقع بخونم💕مرسی
ﮐﯿﮏ ﺟﻤﻊ ﺷﺪﻩ‏(ﭼﺮﻭﮎ ‏) : 1‏)ﺩﻟﯿﻞ ﺍﺻﻠﯽ ﻗﺎﻟﺐ ﺧﯿﻠﯽ ﺑﺰﺭﮒ ﻫﺴﺖ ﻃﻮﺭﯼ ﮐﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﺍﻧﮕﺎﺭ ﻓﻘﻂ ﺗﻪ ﻗﺎﻟﺐ ﺭﻭ گرفتن 2‏)ﺯﯾﺎﺩﯼ ﻗﺎﻟﺐ ﺭﻭ ﭼﺮﺏ ﮐﺮﺩﯾﺪ ﻃﻮﺭﯼ ﮐﻪ ﻭﻗﺘﯽ ﻣﺎﯾﻪ ﺭﻭ ﺭﯾﺨﺘﯿﺪ ﺭﻭﻏﻦ ﺍﺿﺎﻓﯽ ﻫﻤﺮﺍﻫﺶ ﺑﺎﻻ اومد 3‏) ﻣﻮﺍﺩ ﺭﻭ ﻏﯿﺮ ﺩﻭﺭﺍﻧﯽ ﺯﯾﺎﺩ ﻫﻢ ﺯﺩﯾﺪ ‏( ﻣﻮﺍﺩ ﺧﯿﻠﯽ ﺭﻭﯼ ﻫﻢ ﺗﺎ ﺧﻮﺭﺩﻥ ‏) 4‏)ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺍﺯ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﺩﺳﺘﻮﺭ ﻣﺎﯾﻌﺎﺕ ریختید 5‏)ﺣﺮﺍﺭﺕ ﻓﺮ ﮐﻢ ﺑﻮﺩﻩ ﻭ ﮐﯿﮏ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﻻﺯﻡ ﭘﺨﺘﻪ ﺷﺪﻩ ‏(ﻣﺪﺕ ﻃﻮﻻﻧﯽ ‏) 6‏)ﺣﺮﺍﺭﺕ ﻓﺮ ﺧﯿﻠﯽ ﺯﯾﺎﺩ ﺑﻮﺩﻩ ﻣﺪﺕ ﭘﺨﺖ ﻫﻢ زیاد 6‏)ﻓﺮ ﺳﺮﺩ ﺑﻮﺩﻩ ﺑﻨﺎﺑﺮﺍﯾﻦ ﻣﺪﺕ ﭘﺨﺖ ﺯﯾﺎﺩ شده 7‏)ﻣﻘﺪﺍﺭ ﺳﻔﯿﺪﻩ ﺯﯾﺎﺩ ﺑﻮﺩﻩ ﻭ ﺧﯿﻠﯽ ﻫﻢ ﭘﻒ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﻭ ﺑﯿﻦ ﻣﻮﺍﺩ ﮐﯿﮏ ﻫﻮﺍ ﺍﯾﺠﺎﺩ .شده 8‏)ﻣﯿﺰﺍﻥ ﺷﮑﺮ ﻭ ﻣﺎﯾﻌﺎﺕ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﻧﺒﻮﺩﻩ ﯾﺎ ﺷﮑﺮ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﺩﺍﻧﻪ ﺩﺭﺷﺖ ﺑﻮﺩﻩ ‏( ﺍﯾﻦ ﺟﻮﺭﯼ ﺷﮑﺮ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﻣﯿﺸﻪ ﻭ ﻣﻘﺪﺍﺭﺵ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﻮﺭ ﺑﺎ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺑﺮﺍﺑﺮﻩ ﻭﻟﯽ ﺩﺭ ﻭﺍﻗﻊ ﮐﻤﺘﺮ ﯾﺎ ﺑﯿﺸﺘﺮﻩ‏) 9‏)ﻗﺎﻟﺐ ﻣﻮﺭﺩ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﮐﻮﭼﮏ ﺑﻮﺩﻩ ﻭ ﻣﻮﺍﺩ ﺧﯿﻠﯽ ﻓﺸﺮﺩﻩ بودن 10 ‏)ﮐﯿﮏ ﻣﻮﻗﻊ ﭘﺨﺖ ﺗﮑﻮﻥ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﯾﺎ ﺑﻬﺶ ﺿﺮﺑﻪ زدید 11 ‏)ﺩﺭ ﻓﺮ ﻣﻮﻗﻊ ﭘﺨﺖ ﺑﺎﺯ ﺷﺪﻩ ﯾﺎ ﺩﻣﺎﺵ کم بوده 12 ‏) ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻥ ﺁﺭﺩ ﺧﻤﯿﺮ ﺯﯾﺎﺩ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺷﺪﻩ ﺍﻭﻧﻢ ﺑﻪ ﺻﻮﺕ ﻏﯿﺮ دورانی
فرض کن من ادعا کنم تو.خونمون یه اژدهای بزرگ دارم و تو بگی اژدها افسانه است و وجود نداره.آیا درسته من بهت بگم ثابت کن نیست؟نه..من که ادعای وجودش رو دارم باید ثابت کنم اژدها تو خونمون هست :))...
ﮐﯿﮏ ﺧﯿﻠﯽ ﺯﺑﺮﻩ ﯾﺎ ﻭﺳﻄﺶ ﮔﻮﺩ رفته 1‏)ﻓﺮ ﺷﻤﺎ ﺍﺯ ﻗﺒﻞ ﺩﺍﻍ ﻧﺸﺪﻩ ﯾﺎ ﺩﻣﺎ ﺧﯿﻠﯽ ﮐﻢ ﺑﻮﺩﻩ ﻭ ﮐﯿﮏ ﺁﺭﺍﻡ ﭘﺨﺘﻪ شده 2‏)ﮐﺎﻣﻞ ﺗﻮﯼ ﺭﻭﻏﻦ ﯾﺎ ﮐﺮﻩ ﺣﻞ ﻧﺸﺪﻩ ﯾﺎ ﺑﻪ ﻋﺒﺎﺭﺗﯽ ﮐﻢ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺷﺪﻥ ﯾﺎ ﺭﻭﻏﻦ ﺳﺮﺩ بوده 3‏)ﺑﯿﮑﯿﻨﮓ ﭘﻮﺩﺭ ﯾﺎ ﺟﻮﺵ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﺧﯿﻠﯽ ﺯﯾﺎﺩ ﺑﻮﺩﻩ ﯾﺎ ﮐﻬﻨﻪ بوده 4‏)ﺁﺭﺩ ﺧﯿﻠﯽ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﺑﻮﺩﻩ ﯾﺎ ﻣﺎﻝ ﻧﺎﻥ ﺑﻮﺩﻩ ﯾﺎ نامرغوب 5‏)ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻣﺎﯾﻌﺎﺕ ﺧﯿﻠﯽ ﮐﻢ ﺑﻮﺩﻩ ﻭ ﻣﺎﯾﻪ ﮐﯿﮏ ﺧﯿﻠﯽ ﻏﻠﯿﻆ بوده 6‏) ﻣﻮﺍﺩ ﺧﻮﺏ ﺩﺍﺧﻞ ﻗﺎﻟﺐ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﻧﺸﺪﻥ ﯾﺎ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺳﻄﺢ ﺻﺎﻓﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﯿﮏ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﻧﺸﺪﻩ ﻭ ﺭﻭﺵ ﻫﻢ ﮐﺎﻣﻞ ﺻﺎﻑ نشده
فرض کن من ادعا کنم تو.خونمون یه اژدهای بزرگ دارم و تو بگی اژدها افسانه است و وجود نداره.آیا درسته من بهت بگم ثابت کن نیست؟نه..من که ادعای وجودش رو دارم باید ثابت کنم اژدها تو خونمون هست :))...
ﺭﻭﯾﻪ ﻟﺰﺝ ﻭ ﭼﺴﺒﻨﺎﮎ ﻭ ﺩﺍﺧﻞ ﮐﯿﮏ ﺧﺸﮏ شده 1‏) ﻣﻮﺍﺩ ﺧﯿﻠﯽ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺷﺪﻥ ﻣﺨﺼﻮﺻﺎ ﺁﺧﺮ ﮐﺎﺭ ﺍﻭﻧﻢ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ غیر دورانی 2‏)ﺯﻣﺎﻥ ﭘﺨﺖ ﺯﯾﺎﺩ ﺑﻮﺩﻩ ﯾﺎ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﮐﻢ ﺑﻮﺩﻩ ! 3‏)ﺳﻔﯿﺪﻩ ﺧﯿﻠﯽ ﺯﺩﻩ ﺷﺪﻩ ﺣﺘﻤﺎ ﻣﯿﺪﻭﻧﯿﺪ ﮐﻪ ﺍﮔﺮ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﭘﻒ ﮐﺮﺩﻥ ﺳﻔﯿﺪﻩ ﯾﺎ ﺧﺎﻣﻪ ﺍﻭﻥ ﺭﻭ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﻧﺘﯿﺠﻪ ﻣﻌﮑﻮﺱ میشه 4‏)ﻗﺎﻟﺐ ﺧﯿﻠﯽ ﺑﺰﺭﮒ ﺑﻮﺩﻩ ﻭ ﻣﺎﯾﻪ ﮐﯿﮏ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﮐﻒ ﻗﺎﻟﺐ ﭘﻬﻦ ﺷﺪﻩ ﻭ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ 2ﺳﻮﻡ ﻗﺎﻟﺐ ﺧﺎﻟﯽ مونده 5‏)ﻣﺤﯿﻂ ﮐﺎﺭﺗﻮﻥ ﺧﯿﻠﯽ ﺳﺮﺩ ﺑﻮﺩﻩ ﯾﺎ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺭﻭﻏﻦ ﯾﺎ ﮐﺮﻩ ﯾﺎ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﺳﺮﺩ استفاده شدن 6‏)ﻣﯿﺰﺍﻥ ﭼﺮﺑﯽ ﻭ ﻣﺎﯾﻌﺎﺕ ﮐﻢ ﺑﻮﺩﻩ ﯾﺎ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﺍﺭﺩ ﺯﯾﺎﺩ بوده
فرض کن من ادعا کنم تو.خونمون یه اژدهای بزرگ دارم و تو بگی اژدها افسانه است و وجود نداره.آیا درسته من بهت بگم ثابت کن نیست؟نه..من که ادعای وجودش رو دارم باید ثابت کنم اژدها تو خونمون هست :))...
2740
ﮔﻨﺒﺪﯼ ﺷﺪﻥ ﻭ ﺗﺮﮎ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﮐﯿﮏ ‏(ﺑﺎﻻ ﺁﻣﺪﻥ ﻗﺴﻤﺖ ﻭﺳﻂ ﮐﯿﮏ‏) 1‏)ﻓﺮ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﺩﺍﻍ ﺑﻮﺩﻩ ﻭ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺍﺯ ﻧﯿﻢ ﺳﺎﻋﺖ ﻫﻢ ﮔﺮﻡ شده 2‏) ﻣﻮﺍﺩ ﺭﻭ ﺩﺭ ﺍﻧﺘﻬﺎﯼ ﮐﺎﺭ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﻫﻢ ﺯﺩﯾﺪ ﺍﻭﻧﻢ ﺑﻪ ﺷﮑﻞ ﻏﯿﺮ دوارنی 3‏)ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻣﺎﯾﻌﺎﺕ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺁﺭﺩ ﮐﻢ ﺑﻮﺩﻩ ﯾﺎ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺁﺭﺩﺗﻮﻥ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﺑﻮﺩﻩ ﻭ ﺯﯾﺎﺩ شده 4‏)ﮐﯿﮏ ﺭﻭ ﺩﺭ ﻃﺒﻘﻪ ﻭﺳﻂ ﻧﭙﺨﺘﯿﺪ ﻭ ﺩﻣﺎ ﺍﺯ ﺑﺎﻻ ﯾﺎ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﺯﯾﺎﺩ روش اومده
فرض کن من ادعا کنم تو.خونمون یه اژدهای بزرگ دارم و تو بگی اژدها افسانه است و وجود نداره.آیا درسته من بهت بگم ثابت کن نیست؟نه..من که ادعای وجودش رو دارم باید ثابت کنم اژدها تو خونمون هست :))...
ﮐﯿﮏ ﻧﺎﻣﺘﻘﺎﺭﻥ ﺷﺪﻩ ‏(ﺭﻭﯾﻪ ﮐﺞ ﯾﺎ ﺷﯿﺒﺪﺍﺭ ﺷﺪﻩ‏) 1‏)ﺳﻄﺢ ﺯﯾﺮ ﮐﯿﮏ ﺗﺮﺍﺯ نیست 2‏)ﻗﺎﻟﺒﺘﻮﻥ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﺳﺒﮑﻪ ﻭ ﻣﻮﺍﺩ ﺩﺍﺧﻠﺶ ﺻﺎﻑ نمیمونن 3‏)ﺑﯿﮑﯿﻨﮓ ﭘﻮﺩﺭ ﺧﻮﺏ مخلوط نشده 4‏) ﻣﻮﺍﺩ ﺧﺸﮏ ﺍﻟﮏ نشدن
فرض کن من ادعا کنم تو.خونمون یه اژدهای بزرگ دارم و تو بگی اژدها افسانه است و وجود نداره.آیا درسته من بهت بگم ثابت کن نیست؟نه..من که ادعای وجودش رو دارم باید ثابت کنم اژدها تو خونمون هست :))...
ﻫﻤﻪ ﻗﺴﻤﺘﻬﺎﯼ ﮐﯿﮏ ﻃﻼﯾﯽ ﻧﯿﺴﺖ ﻭ ﺑﻌﻀﯽ ﺟﺎﻫﺎ ﺳﻔﯿﺪ ﺷﺪﻩﯼ ﻗﻬﻮﻩ ﺍﯼ تیره: 1‏)ﮐﯽ ﺭﻭ ﺩﻗﯿﻖ ﻭﺳﻂ ﻓﺮ ﻧﺬﺍﺷﺘﯿﺪ ﻭ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺑﻪ ﮐﻨﺎﺭﻩ ﻫﺎﯼ ﻓﺮ ﻧﺰﺩﯾﮑﻪ ﺗﺎ وسط فر 2‏)ﮐﯿﮏ ﺩﺭ ﻃﺒﻘﻪ ﻭﺳﻂ پخته نشده
فرض کن من ادعا کنم تو.خونمون یه اژدهای بزرگ دارم و تو بگی اژدها افسانه است و وجود نداره.آیا درسته من بهت بگم ثابت کن نیست؟نه..من که ادعای وجودش رو دارم باید ثابت کنم اژدها تو خونمون هست :))...
ﮐﯿﮏ ﺳﻮﺧﺘﻪ ﻭﻟﯽ وسطش نپخته: 1‏)ﺩﻗﯿﻘﺎ ﻣﺸﮑﻼﺕ ﺑﺎﻻ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺭﻩ ﺑﻪ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺩﻣﺎﯼ ﻓﺮ ﺧﯿﻠﯽ ﺧﯿﻠﯽ ﺯﯾﺎﺩ ﺑﻮﺩﻩ ﯾﺎ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﺍﺯ ﻗﺒﻞ ﮔﺮﻡ .شده
فرض کن من ادعا کنم تو.خونمون یه اژدهای بزرگ دارم و تو بگی اژدها افسانه است و وجود نداره.آیا درسته من بهت بگم ثابت کن نیست؟نه..من که ادعای وجودش رو دارم باید ثابت کنم اژدها تو خونمون هست :))...
ﮐﻒ ﮐﯿﮏ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﺷﺪﻩ ﻭ ﺣﺎﻟﺖ ﺧﻤﯿﺮ ﭼﺴﺒﻨﺪﻩ داره: 1‏) ﻣﻮﺍﺩ ﺧﺸﮏ ﺭﻭ 3ﺑﺎﺭ ﺍﻟﮏ ﻧﮑﺮﺩﯾﺪ ﻭ ﺩﺭ ﮐﻞ ﺍﺻﻼ ﺧﻮﺏ ﻣﻮﺍﺩ ﻫﻢ نخوردن 2‏)ﻣﺎﯾﻌﺎﺕ ﺭﻭ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺍﺯ ﺩﺳﺘﻮﺭ ریختید 3‏)ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻏﻬﺎ ﯾﺎ ﺩﺭﺷﺖ ﺑﻮﺩﻩ ﯾﺎ زیاد
فرض کن من ادعا کنم تو.خونمون یه اژدهای بزرگ دارم و تو بگی اژدها افسانه است و وجود نداره.آیا درسته من بهت بگم ثابت کن نیست؟نه..من که ادعای وجودش رو دارم باید ثابت کنم اژدها تو خونمون هست :))...
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز