2777
2789

بچه ها برای روز زن شوهرم چیزی نخریده بود که هیچ با اون تصفیه شدست برای روز مرد چیزی نمیخرم اما بهم میگه منتظر سوپرایزتم منم گفتم منتظر اون سورپرایزی باش که تو روز زن کردی.

بعد حالا مونده پدرم و پدر شوهرم براشون چی بخرم قیمت پایین دستمون خالیه . تو روز زن برای مامانم یدونه قابلمه زنبوری خریده بودم برا مادرشوهرمم میخاستم بخرم هرچی گفتم گفت من میدونم دستتون خالیه نزاشت چیزی بخرم گفت اگه بخری هم برشمیگردونم . حالا اگه واسه پدر شوهرم چیزی بخرم مادرشوهرم ناراحت میشه ای خدا چه کنم زمستونه و دستمون خالی اگه پول داشتیم واسه هردوشون میخریدم کار شوهرمم به برف بستگی داره و شهرمون همش برفی هست و شوهرم خونه میخابه بعد برای پدرم اگه چیزی نخرم چون واسه مامانم خریده بودم ناراحت میشه شوهرمم از بابام خوشش نمیاد و میگه لازم نکرده چیزی بخری من که پول نمیدم خودت از کجا میاری بیار منم یه قرون ندارم میگه بابام هم چیزی نمیخاد میدونه دستمون خالیه  ای خدا امان از بی پولی راه کاری چاره ای دارین

نمیدونم این دامادا چرا اینطورین بابام هم از پدر زنش بدش میومد شوهرمم بدش میاد پدرشوهرم بدش میاد  

ای خدا

عزیزم پدر شوهرت و پدرت به چی علاقه دارن مثلا اگه گردشی چیزی زیاد میرن یه فلاسک بگیر یجورایی به کار مادرشوهرت هم میاد ولی اگر گل و گیاه دوست دارن سه تا گلدون خوشگل با گلای قشنگ بگیر بده بهشون پدرا با همینم خوشحال میشن

یا واسه هر خانواده یدونه درختچه بگیر و بعدا براشون تولدی جایی پول دستت اومد جبران کن 

فکر نمی‌کنم همسرتون با درختچه مخالفت کنن 

تو شهرتون وضعیت قیمت پارچه چطوریه؟ پارچه پیرهنی بگیر براشون یه پارچه معمولی هم خوبه که قیمتش زیاد تشه

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑