2777
2789
عنوان

سنگینی گوش

150 بازدید | 4 پست

من با اینکه سنی ندارم گوشام درست نمیشنوه دیروز خواستگار برام اومد چند تا سوال ازم پرسیدن خیلی هاش رو نمیشنیدم و یه چیز دیگه جواب میدادم خیلی خجالت کشیدم قبلا شنوایی سنجی میرفتم فقط جرم گیری انجام میدادن که خیلی تاثیر نداشت شما راهکار و درمان خانگی سراغ ندارین؟ 

چقدر ضعیفه گوشت منم مثل شمام واقعاً بد دردیه کم شنیدن درک میکنم

چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچه‌هام تمومم🪴

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیشتر با لبخوانی میفهمم تو مهمانی ها صحبت ها حتما دو سه با (چی)  رو میگم

منم مثل توآم ..خیلی بده من دیگ اعتماد بنفسم رفته کم حرف شدم تو جمع مبادا کسی چیزی بگه نشنوم ابروم بره ..همش الکی میگم آره نه😫

چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچه‌هام تمومم🪴