2777
2789
عنوان

دختر ۱۲٫۱۳ساله.......😐

832 بازدید | 18 پست

دختر یکی از فامیل هامون خیلی پیش از حد خانوادش ازادش میزارن چند روز پیش رفتیم خونشون دخترشو دیدم پرام ریخت کل موهاشو رنگ کرده بود بلوند رو دستش کلی تتو زده بود دوس پسرم داشت چرا این دوره زمونه اینطوری شده حالا ما هم سن اینا بودیم هنوز داشتیم خاله بازی میکردیم😐💔

😐😐چی بگم والا منم موندم توش 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ما مردم افراط و تفریطیم... در همه کشورهای دنیا تتو زیر سن شانزده سال غیر قانونی هست و در خیلی های دیگه حتی زیر هجده سال ... و اگر بچه ایی زیر این سن تتو داشته باشه والدینش دادگاهی میشن به جرم خوب نگهداری نکردن ... متاسفانه تربیت نسل جدید به دست باد سپرده شده

امید آخرین چیزیست که میمیرد

پسر دوستمون با فامیلشون دوستن  

جلو همه حتی مامان باباشون تو بغل همن دائم در حال عشق بازی واسه منی که سنم زیاد نیست هم عجیبه چون خودم خجالت میکشم وقتی خونه نامزدم خالیه به خونوادم بگم شب میمونم یا خونمون خالیه جوری با مامانم حرف میزنم که مثلا شب نمونده

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟

اين خانواده كه زيادي ازاد گذاشتن نتيجه اش هم ميبينن دخترم منسيزده سالشه همش ميگه مامان موهام را قرمز كنم ميگم باشه ولي هنوز حيفه رو موهات رنگ بياد ميگه بيا تو مدرسه ببين چقدر از بچه ها رنگ. كردن شما ميگي فعلا حيفه جو مدرسه هم خيلي تاثير داره رو بچه ها

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

اینا قراره ایران لعنتی بسازن! 🗿مادرهای فاحشه و پدرهای بی غیرت ،نسل آینده ساز ایران 

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  
اونروزی منو همسرم پسرمون برده بودیم پارک دو تا دختر نوجوان رو نیمکت نشسته بودن دو تا پسر اومدن بهشون ...

منم متاسفانه گاهی سیگار میکشم واقعا خجالت میکشم تو پارک سیگار بکشم چون تو ذهنم کاری نیست که رواج پیدا کنه یا عادی سازی شه

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟