2777
2789
عنوان

41 ساله شده

947 بازدید | 27 پست

سلام 

اصلا نمیتونم باور کنم ۴۱ سالم شده 

انگار همین دیروز بود رفتم دبیرستان و دیپلم گرفتم 

و‌چقدر استرس کنکور و قبولی دانشگاه رو‌داشنم 

دلم واقعا روزهای جوونیم رو می‌خواد 

وقتی که ۲۰ سالم بود فکر میکردم کسی که ۴۰ سالش هست یعنی پیر 

ولی الان میبینم من هیچی از دفتر زندگیم نفهمیدم و نصفش ویا حتی بیشترش رفت 

و واقعا چیزی نفهمیدم 😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زندگی همینه تا چشم رو هم بزاری میبینی موهای سفیدت بیشتر از سیاهان از الانت هم لذت ببر شما هنوز جوونی

(وی خودش حس پیری میکنه🤕😁)

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

من ۲۵ سالمه ولی بنظرم ۴۰ سالگی تازه شروع زندگیه. تازه فهمیدی چی درسته چی غلطه یه کم اختیار خودتو داری میتونی با کمترین اشتباه حالشو ببری. اعتمادبنفس و تجربه‌ت زیادتره ولی هنوز کلی چیزم هست که تجربه نکردی و میتونی یاد بگیری و پیشرفت کنی

الان توی این سن به کجاها رسیدی؟ میشه بگی؟  متاهلی؟ کارمندی؟... من چی بگم که ۴۳ سالمه😂😂

منکه ب جایی نرسیدم خونه ی بابام پادشاهی میکردم اینجا واسه هر چییییز کلی سختی کشیدم تا بهش رسیدم یعنی بعضی وقتا میگم من همون دخترم ک دارم با این شرایط زندگی می‌کنم

ببخش من ریپلای کردم