2777
2789
عنوان

41 ساله شده

| مشاهده متن کامل بحث + 947 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی امروز یه کلیپ دیدم میگفت آغاز حال خوب از پذیرش بی قید و شرط خودمون، شرایطمون و بدنمون همون طوری که هست شروع میشه.حتی تمرین داده بود هر روز جلوی اینه کامل خودتون رو ببینید و نقص هاتون رو با روی گشاده بپذیرید.عاشق 41 سالگیت باش.عاشق تجربیات و فهم بالای خودت.عاشق آرامشی که به ذهنت حاکم شده.

منکه ب جایی نرسیدم خونه ی بابام پادشاهی میکردم اینجا واسه هر چییییز کلی سختی کشیدم تا بهش رسیدم یعنی ...

قربونت عزیزم...

من هم مثل تو ....

۴۳ سالمه، یه پسر شیطون و لجبازز و یه شوهر لجباز تر و البته مهربون با وضع مالی متوسط که البته از اول متوسط نبود بعد از ۱۲ سال ازدواج متوسط شده 🤣🤣 با مدرک فوق لیسانس بیکارم، خانه دار،...بی انگیزه،...سنگ کلیه، سنگ صفرا، کبد چرب، فیبروم بزرگ رحم ، ......به نطرت امیدی هست؟؟؟؟؟؟؟😅🤣🤣🤣

اسی جون دقیقا منم مثل شماهستم اصلا نفهمیدم کی سی و‌هشت سالم شد خیلی غصه دار وغمگینم احساس می کنم تو زندگیم به جایی نرسیدم همیشه بی قرارو بی هدفم  دلم برای دوره ی نوجوونی وبیست سالگیم خیلی تنگ شده دلم کودکیم میخواد  یه روز بی دغدغه ویه خواب راحت چقدر اونموقع ها دوست داشتم زودتر  بزرگ شم ولی حالا حسرت یه لحظه برگشت به گذشته پاک وبی شیله پیلم دارم  ای کاش میشد دوباره بچگی کرد و‌زندگی قشنگتری رو از دوباره شروع کرد  ای کاش 😭😭😭

من بعد از ۴۰ سال دیگه حساب نکردم چند سالمه ،.....دیروز رفتم دکتر فهمیدم ۴۳ سالمه🤣🤣🤣🤣🤣

وآقا باید حساب کنیم 

بعد شوک نشیم 

من چون همیشه خواستگار داشتم یهو ۳ سال همه چی  تموم شد گفتم چرا  هیش کی نمیاد 

حساب کردم سنمو فهمیدم حق دارن دیگه نیان 

قربونت عزیزم... من هم مثل تو .... ۴۳ سالمه، یه پسر شیطون و لجبازز و یه شوهر لجباز تر و البته مه ...

چند تا از بیماریهاتو ندارم عوضش چندان دیگه دارم نه دیگه امیدی نیس باید همین فرمون بریم جلو😂