2777
2789

چیشد؟

ی من و ی دخترام/وزن فعلی ۶۸ هدف بعدی ۶۳ هدف آخر ۵۸   این رو ۱۴۰۱/۸/۵ می نویسم امیدوارم با خبر خوب بیام. دارای فوق لیسانس،دیپلم و دکترا دانشکده نی نی سایت هستم.  وزن:۵۸😍هر آدمی با کاراش لیاقتش رو فریاد میزنه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بیشترین هزینه ت چیه

هزینه ای خاصی ندارم همین شارژ و نت و یه کم خرید لباس گاهی بیشتر پول برای بیرون رفتن ندارم تو شرایط خیلی بدی هستم ینی طوری که دلم میخواد سرمو بزنم به دیوار

باشه مرسی اگه برم ینی خوب میشه ؟

خیلی

هم سرکاری مشغولی تایم کمتری کنارشونی که رو مخت برن. هم اعتمادبنفست میره بالا بری تو اجتماع. خقوقتم هرچقد کم باشه حداقل یه پول تو جیبی که هست برات. منم مثل تو بودم و شروع کردم به کار فشارا از روم برداشته شد

هزینه ای خاصی ندارم همین شارژ و نت و یه کم خرید لباس گاهی بیشتر پول برای بیرون رفتن ندارم تو شرایط خ ...

خانواده ت دارن و نمیدن؟اخه در جریانی دیگه چقد مخارج زندگی سنگین شده ،بری سرکار هم خودت استقلال مالی داری هم ی کمکی به اونا میکنی هم عزت نفس پیدا میکنی