خانمها 2تا النگو ظریف گرفتم به نظر شما امکان داره توی فاکتور وزنش بالا زده باشن اخه 2تا داشتم این جدیدا یکم نازکترن ولی وزنشون ازقدیمیه بیشتر شده توفاکتور شک دارم حس میکنم طلا فروش وزن زیاد زده
جـــانفدای ایرانم🇮🇷🇮🇷 لبیک یا سید مجتبی حسینی خامنه ای ❤😍 خدایا یا امام زمان(عج) پشت و پناه ایران باشید خدایا مراقب رهبرم باش ازبلا و شیطان و دشمن دور نگهش دار🌷❤🇮🇷
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
کوفتش بشه دیگه خودش نشسته پشت میز اقا و ریس خودشه چندتا اینحوری بکنه کلی سود کرده . شوه ...
اره واقعا به پدرم گفتم حداقل میخواد جیب مردم بزنه جیب دو نفر مثل خودش بزنه نه کسی که برای ذره ذره پولش عرق ریخته من که حلالش نمیکنم تازه میگفت من میخوام تو راضی باشی مشتریم بشی
تو دلم گفتم صد سال دیگه از کنار مغازه آت رد نمیشم چه برسه پا توش بزارم و خرید کنم عقلم کمه 🥴
الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
اره واقعا به پدرم گفتم حداقل میخواد جیب مردم بزنه جیب دو نفر مثل خودش بزنه نه کسی که برای ذره ذره پو ...
چقد بدع بخدا امروز یه دختر و دیدم امد پیش طلا فروش میگفت طلا فروش به زور بهش النگو شماره یک انداخته بود تمام دستاش زخم شده بود تازع 18درصدازش سود 2تا النگو نازک نازک گرفته بود خیلی ناراحت بود میگفت چطورازادم مثل من میخورن ذره ذره جمع کردم
جـــانفدای ایرانم🇮🇷🇮🇷 لبیک یا سید مجتبی حسینی خامنه ای ❤😍 خدایا یا امام زمان(عج) پشت و پناه ایران باشید خدایا مراقب رهبرم باش ازبلا و شیطان و دشمن دور نگهش دار🌷❤🇮🇷
منم جای تو باشم حلال نمیکنم . اینجوری نمیمونه. یروزی از دماغش میریزه هرکی خواست طلا بخره بگو ...
میبینی هرکی هرجور از دستش برمیاد دزدی میکنع
چقد بدع بخدا امروز یه دختر و دیدم امد پیش طلا فروش میگفت طلا فروش به زور بهش النگو شماره یک انداخته ...
بنده خدا حالا واجب بوده بهش النگو بفروشه ؟ فقط فکر گول زدن مردم هستن از سادگی ما سواستفاده میکنن وگرنه کسی که حساب و کتابشون بلد باشه یا تاجر و پولدار باشه نمیتونن گول بزننبدبختی هیچیشون هم نمیشه روز بروز پولدارتر و سالم تر 😐
الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
بخدا گفتی شوهرم بارها با راننده تاکسی بحث میکنه مثلا میگه چرا اندازه ات پول نمیگیری چرا بیشتر میگیری خوب توهم باونا فرقی نداری اونا دستشون به میلیارد میرسه میدزدن توهم دستت اینجوری میرسه