2777
2789
عنوان

طلا خریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 39 پست
نه بابا چیکارمیخواد بکنه مثلا مگه شهر هرته  دیگه کسی دنبال دردسر نیس  اینجوری پای خودشم گ ...

بخدا نبودی و ندیدیش چه آدمیه انگار مهره مار داشت می‌فهمیدی داره گولت میزنه ولی نمیتونی جوابش بدی بعد که اومدم خونه دیدم چه کلاه بزرگی سرم گذاشته

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
خخخخ باید بهش میگفتی من چیزی انتخاب و تایید کردم 😃

نه ببین مشخص بود چطور ادمایی بودن اینا خیلی بی شرفن منم خیلی ترسوام گفتم بزار ویترین نگا کنم فرار کردم

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا نبودی و ندیدیش چه آدمیه انگار مهره مار داشت می‌فهمیدی داره گولت میزنه ولی نمیتونی جوابش بدی بعد ...

من ازاین جورادما میترسم😶

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
نه ببین مشخص بود چطور ادمایی بودن اینا خیلی بی شرفن منم خیلی ترسوام گفتم بزار ویترین نگا کنم فرار کر ...

مثل من هستی 😀

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
بخدا گفتی شوهرم بارها با راننده تاکسی بحث میکنه مثلا میگه چرا اندازه ات پول نمیگیری چرا بیشتر میگیری ...

دزدیه دیگه حق و الناسه 

من میگم دزدی به این نمیگن که از دیوارکسی بالا بری  یاجلو چشش باشه .

اونا اختلاس گرن  این به ریال و تومن 😂 هرکس یجوری زورش میرسه دیگه. اونی که زورش میرسه زرنگه اونی که نه بیچاره و بدبختو و ندار از همه مونده رونده  از همه عقب 

من ازاین جورادما میترسم😶

منم ازش خیلی ترسیدم هزار تا صلوات نذر کردم گفتم خدایا می‌دونم خطرناکه ولی تو می‌دونی مامانم برای ذره ذره این پول زحمت کشیده نزار حقم خورده بشه رفتم تو دل شیر 

فقط دعا کن شری برام درست نکنه و ذهنش من به یاد نیاره

😂😂😂 یه مرد چهارشونه یکم چاق با ریشو سیبل تصور کردم

نه اتفاقا چاق نبوده چهارشونه و قد بلند و ریش و سبیل دار ولی از این آدم ها که نگاهش زبونش همه چیش به جای آرامش بهت استرس میده بلا به دور دعا کن برام شری درست نکنه به حق ام البنین