2777
2789
عنوان

طلا خریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 39 پست
مغازه بزرگه ۲۰تا ترازو داره همش مثل همه فکر کنم کلا دستکاری کردن رو ترازوی خودش یه چیزی نشون میده می ...

شک نکن یه کلکی سوار کرده کلا طلا فروش جماعت وجدان کاری ندارن از همه جا پول میزنه فقط به سود دریافتیش اکتفا نمیکنه

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
منم دو روز پیش دو تا انگشتر ظریف دادم با بیست تومن پول ۲۸تومن یه تک ۸.۳۳۰گرمی خریدم بعد اومدم خونه د ...

کوفتش بشه دیگه  خودش نشسته پشت میز اقا و ریس خودشه  چندتا اینحوری بکنه کلی سود کرده .

شوهرای ما با کارگری کارمندی  واسه هزار نفر گردن کج کنن .

واسه من ثابت شده  بعضی طلا فروشا و دلال های ماشین و بنگاهی ها چقد کثیفن  از نزول بدتره بخدا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شک نکن یه کلکی سوار کرده کلا طلا فروش جماعت وجدان کاری ندارن از همه جا پول میزنه فقط به سود دریافتیش ...

صد در صد انقدرم گردنشون کلفته که تبر نمیزنه از هیچکس و هیچ چیزی هم ترس ندارن 

کوفتش بشه دیگه  خودش نشسته پشت میز اقا و ریس خودشه  چندتا اینحوری بکنه کلی سود کرده . شوه ...

اره واقعا به پدرم گفتم حداقل میخواد جیب مردم بزنه جیب دو نفر مثل خودش بزنه نه کسی که برای ذره ذره پولش عرق ریخته من که حلالش نمیکنم تازه می‌گفت من می‌خوام تو راضی باشی مشتریم بشی 

تو دلم گفتم صد سال دیگه از کنار مغازه آت رد نمیشم چه برسه پا توش بزارم و خرید کنم عقلم کمه 🥴

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
اره واقعا به پدرم گفتم حداقل میخواد جیب مردم بزنه جیب دو نفر مثل خودش بزنه نه کسی که برای ذره ذره پو ...

منم جای تو باشم حلال نمیکنم .

اینجوری نمیمونه. یروزی از دماغش میریزه 

هرکی خواست طلا بخره بگو پیش فلانی نرید 

اره واقعا به پدرم گفتم حداقل میخواد جیب مردم بزنه جیب دو نفر مثل خودش بزنه نه کسی که برای ذره ذره پو ...

چقد بدع بخدا امروز یه دختر و دیدم امد پیش طلا فروش میگفت طلا فروش به زور بهش النگو شماره یک انداخته بود تمام دستاش زخم شده بود تازع 18درصدازش سود 2تا النگو نازک نازک گرفته بود خیلی ناراحت بود میگفت چطورازادم مثل من میخورن ذره ذره جمع کردم

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
منم جای تو باشم حلال نمیکنم . اینجوری نمیمونه. یروزی از دماغش میریزه  هرکی خواست طلا بخره بگو ...

میترسم ازش به نظر آدم خطرناکی می اومد همین یه تومن هم با ترس گرفتم بازم استرس دارم برام شر درست نکنه از طریق تلفن و شماره حسابم 

آدم موجهی نبود 

منم جای تو باشم حلال نمیکنم . اینجوری نمیمونه. یروزی از دماغش میریزه  هرکی خواست طلا بخره بگو ...

میبینی هرکی هرجور از دستش برمیاد دزدی میکنع

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
میترسم ازش به نظر آدم خطرناکی می اومد همین یه تومن هم با ترس گرفتم بازم استرس دارم برام شر درست نکنه ...

حالا امروز رفتم طلا فروشی گفت پولت چقده گفتم 20الی 21 دیدم یکیش سریع پاشد فاکتورزد 21 سریع ازمغازه زدم بیرون چه ادمهایی پیدا میشن

میترسم ازش به نظر آدم خطرناکی می اومد همین یه تومن هم با ترس گرفتم بازم استرس دارم برام شر درست نکنه ...

نه بابا چیکارمیخواد بکنه مثلا مگه شهر هرته 

دیگه کسی دنبال دردسر نیس  اینجوری پای خودشم گیره 

چقد بدع بخدا امروز یه دختر و دیدم امد پیش طلا فروش میگفت طلا فروش به زور بهش النگو شماره یک انداخته ...

بنده خدا حالا واجب بوده بهش النگو بفروشه ؟ فقط فکر گول زدن مردم هستن از سادگی ما سواستفاده میکنن وگرنه کسی که حساب و کتابشون بلد باشه یا تاجر و پولدار باشه نمیتونن گول بزننبدبختی هیچیشون هم نمیشه روز بروز پولدارتر و سالم تر 😐

میبینی هرکی هرجور از دستش برمیاد دزدی میکنع

خدا ازشون نگذره. اره خیلیا دیگه انسانیت ندارن 

من موندم نمیترسن سرخودشون عزیزاشون بلایی بیاد   ما پول حلالو بزور میخوریم  هزارتا مرض و مشکل داریم  اینا چطور میخورن 

حالا امروز رفتم طلا فروشی گفت پولت چقده گفتم 20الی 21 دیدم یکیش سریع پاشد فاکتورزد 21 سریع ازمغازه ز ...

خخخخ باید بهش میگفتی من چیزی انتخاب و تایید کردم 😃

خدا ازشون نگذره. اره خیلیا دیگه انسانیت ندارن  من موندم نمیترسن سرخودشون عزیزاشون بلایی بیا ...

بخدا گفتی شوهرم بارها با راننده تاکسی بحث میکنه مثلا میگه چرا اندازه ات پول نمیگیری چرا بیشتر میگیری خوب توهم باونا فرقی نداری اونا دستشون به میلیارد میرسه میدزدن توهم دستت اینجوری میرسه