تا الان چند تا خاستگار خوب و بابت کسی ک دوسش دارم رد کردم همه سر زنشم میکنن میگن چرا همچین کاری میکنی منم نمیتونم بگم ک دلمو دادم به کس دیگ خیلی حس بدیه🥲 گاهی میگم کاش سینگل بودم و رل نداشتم .....
با این که میدونم این پسر ارزش وایستادن و گذر عمرم برای بدست اوردن منو داره چون سخت داره برام تلاش میکنه برای ایندمون امیدوارم پشیمون نشم
میگم ک من الان هم حس پشیمونی رو دارم که با ادمی رفتم توی رابطه که هیچی نداشت و دارم عمرمو پاش میزارم ...
هر ادمی دیدگاه متفاوتی از زندگی داره نمیشه چیزی بهت گفت چون این زندگی رو پذیرفتی امیدوارم خوشبخت بشی و توی زندگیت پشیمون نشی
اما من به شخصه اگر بودم با همچین اقایی که من رو از همه لحاظ محدود میکنه تو رابطه نمیموندم
از خون جوانان وطن لاله دمیده🌷🕊️برای سپهر🖤برای مانی🖤برای مبین🖤برای سینا🖤برای علی🖤برای مونا🖤برای ژینا🖤برای حدیث🖤برای نیکا🖤برای حمید🖤برای محسن🖤برای غزاله🖤برای نازنین🖤برای کیان🖤برای ابوالفضل اسماعیلی🖤برای متین🖤برای معشوقه متین🖤برای همه بچه های ایران برای بچه هایی که رفتن و اسمشون بین اون همه ادم گم شد وکسی نشناختشون🖤همه ایران سرای غم است🖤🥀
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
روانشناسانه نگاه کنی زیاد نیس هر ۳ سال پسر ۱ سال سن دختره اون طوری نگاه کنی میشه ۲ سال و نیم ...
ببین واقعیت اینه فضاهای ذهنیتون الان متفاوته تو تازه تو دوره ورود به جوانی هستی و اون دیگه از آب و گل درومده. رابطهای که تو با اون داری خیلی با پسر ۱۹ ساله متفاوته و باید ازش توقع داشته باشی حداقل بتونه بهت یه اطمینانی بده که سرنوشتتون چی میشه چون تو میتونستی تو این سن خیلی تصمیمای بزرگتری برا زندگیت بگیری وارد جامعه شی آدمای خیلی زیادیو بشناسی و انتخابای زیادی داشته باشی ولی نشستی به پای اون.