2777
2789
عنوان

خاستگار

200 بازدید | 19 پست

تا الان چند تا خاستگار خوب و بابت کسی ک دوسش دارم رد کردم همه سر زنشم میکنن میگن چرا همچین کاری میکنی منم نمیتونم بگم ک دلمو دادم به کس دیگ خیلی حس بدیه🥲 گاهی میگم کاش سینگل بودم و رل نداشتم .....

با این که میدونم این پسر ارزش وایستادن و گذر عمرم برای بدست اوردن منو داره چون سخت داره برام تلاش میکنه برای ایندمون امیدوارم پشیمون نشم 

🫶🏻 سوالی بود در خدمتم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا خودش نمیاد خواستگاری که راحت شید

۱_چون خونه نداره

۲_چون ماشینش با برادرش مشترکه

۳_میگه تا اون ۲ تا رو اوکی نکنم نمیام خاستگاریت دیونه نیستم که تورو بغلم بدبخت کنم

🫶🏻 سوالی بود در خدمتم 

گاهی بعدا میفهمی که ارزشش رو نداشته

خب بهش بگو بیاد جلو فعلا حرفاش رو بزنه و تا خونوادتون در جریان باشت

خدایا دلم معجزه می خواهد از آن معجزه هایی که به هنگامه ی وقوعش، خدایا دوستت دارم و خدایا شکرت میان هق هق گریه هایم گم شود ... خدایا دلم معجزه می خواهد معجزه ای در حد خدا بودنت ... CafeMom Tickers
گاهی بعدا میفهمی که ارزشش رو نداشته خب بهش بگو بیاد جلو فعلا حرفاش رو بزنه و تا خونوادتون در جری ...

خانواده خودش کلن در جریانن از خاله عمه عمو دایی بگیر تا پدرش میدونن منو دوست داره 

ولی خانواده من مذهبی هستن زیاد این چیزا توش مرسوم نیس

🫶🏻 سوالی بود در خدمتم 

یکی هم بود پسر اقاااااااا جنتلمن به دوست من همین حرفا رو گفت بعد که اوضاعش درست شد رفت با دخترخاله خودش ازد کرد به دوستمم گفت مامانم موافق نبود با اینکه مادره دوست منو میشناخت آشنا بود، به همین راحتی

خدایا دلم معجزه می خواهد از آن معجزه هایی که به هنگامه ی وقوعش، خدایا دوستت دارم و خدایا شکرت میان هق هق گریه هایم گم شود ... خدایا دلم معجزه می خواهد معجزه ای در حد خدا بودنت ... CafeMom Tickers
یکی هم بود پسر اقاااااااا جنتلمن به دوست من همین حرفا رو گفت بعد که اوضاعش درست شد رفت با دخترخاله خ ...

نه خب اخه من حتی مامانش هم منو دعوت میکنه خونشون یا برام کادو میخره خواهرش خیلی گله هر دفعه برای خودش یه چیزی بخره شده باشه یه دست لیوان برای منم میخره رابطه ما از طرف خانوادش جدیه خیلی 

🫶🏻 سوالی بود در خدمتم 
۱_چون خونه نداره ۲_چون ماشینش با برادرش مشترکه ۳_میگه تا اون ۲ تا رو اوکی نکنم نمیام خاستگاریت دیو ...

خب خونه و ماشین تا صدسال دیگه که ردیف نمیشه. بنظرم بیاد جلو ولی فقط بین خانواده‌هاتون باشه و نذارید کسی بفهمه. اینجوزی خانپاده هاتونم حمایت میکنن شاید زودتر تونستید خونه‌دار شید

اونی که بیشتر از سن خودش میفهمه ،کمتر از سن خودش زندگی کرده.

عجب 

ببین منظور باتو نیستا کلا یاد یه بنده خدایی افتادم پانزده سالش بود بود میخواست ازدواج کنه همه بهش میگفتن زوده بچه ای میگفت له شما چه ربطی داره من خودم عاقلم میفهمم خودم حق انتخاب دارم ازدواج کرده الانم نوزده سالشه کل دغدغش اینه با موتور با شوهرش بره دور دور به هیچ چیزی توی زندگی فکر نمیکنه به جز پیش نامزدش خوابیدن 

ولی اینو بهت بگم خیلیا اوایل فکر میکردن عشقشون ارزش گذاشتن عمرشون براش رو دارن اما تو زندگی که رفتن دیدن واقعا اشتباه کردن 

از خون جوانان وطن لاله دمیده🌷🕊️برای سپهر🖤برای مانی🖤برای مبین🖤برای سینا🖤برای علی🖤برای مونا🖤برای ژینا🖤برای حدیث🖤برای نیکا🖤برای حمید🖤برای محسن🖤برای غزاله🖤برای نازنین🖤برای کیان🖤برای ابوالفضل اسماعیلی🖤برای متین🖤برای معشوقه متین🖤برای همه بچه های ایران برای بچه هایی که رفتن و اسمشون بین اون همه ادم گم شد وکسی نشناختشون🖤همه ایران سرای غم است🖤🥀

عجب  ببین منظور باتو نیستا کلا یاد یه بنده خدایی افتادم پانزده سالش بود بود میخواست ازدواج کنه ...

میگم ک من الان هم حس پشیمونی رو دارم که با ادمی رفتم توی رابطه که هیچی نداشت و دارم عمرمو پاش میزارم 

من ازخیلی چیزا براش زدم 

من یه ادم بشدت برونگرا بودم هنوز هم هستم 

رفیقای پسر توی دانشگاه زیاد داشتم فهمید گفت باید قطع رابطه کنی گفتم باشه 

کافه میرفتم با دوستام گفت نرو دوست ندارم بری جایی ک یه مشت ادم  پروی هول نشستن بهت تیکه بندازن به جاش برو کافی‌شاپ با دوستات گفتم باشه گفت قلیون نکش گفتم باشه

تیپمو بابتش تغییر دادم اخلاقمو بابتش تغییر دادم 

پیج اینستامو ک ۴kفالور داشت بخاطرش بستم 

خیلی کارا کردم نمیگم اون نکرد اونم به نوبه خودش خیلی تغییرات داشت بغلش بزرگ شدم 

هدفم هم این نیست که فقط باهاش ازدواج کنم که برم بغلش بخوایم و اینا من هدفم تشکیل یه رابطه با ارامشه 

بهش گفتم تا تحصلم تموم نشده و دستم تو جیبم نرفته از خاستگاری خبری نیست 

گفتم که من اهداف بلندی توی سرمه

پشتم هست 

توی هر شرایطی مریض باشم کنارمه 

پیشرفت کنم کنارمه بدمو هیچ وقت نخواسته 

🫶🏻 سوالی بود در خدمتم 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز