2821
2789
عنوان

خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 19 پست
خب خونه و ماشین تا صدسال دیگه که ردیف نمیشه. بنظرم بیاد جلو ولی فقط بین خانواده‌هاتون باشه و نذارید ...

باباش داره زمینشو میفروشه براشون خونه بخره 

ماشینو هم که خودش اوکی میکنه میدونم 

ولی همه چی نگاه کن خونه ماشین نمیشه 

میگم‌از نظر و جهات دیگ امیدوارم پشیمون نشم 

🫶🏻 سوالی بود در خدمتم 
میگم ک من الان هم حس پشیمونی رو دارم که با ادمی رفتم توی رابطه که هیچی نداشت و دارم عمرمو پاش میزارم ...

هر ادمی دیدگاه متفاوتی از زندگی داره نمیشه چیزی بهت گفت چون این زندگی رو پذیرفتی امیدوارم خوشبخت بشی و توی زندگیت پشیمون نشی 

اما من به شخصه اگر بودم با همچین اقایی که من رو از همه لحاظ محدود میکنه تو رابطه نمیموندم

از خون جوانان وطن لاله دمیده🌷🕊️برای سپهر🖤برای مانی🖤برای مبین🖤برای سینا🖤برای علی🖤برای مونا🖤برای ژینا🖤برای حدیث🖤برای نیکا🖤برای حمید🖤برای محسن🖤برای غزاله🖤برای نازنین🖤برای کیان🖤برای ابوالفضل اسماعیلی🖤برای متین🖤برای معشوقه متین🖤برای همه بچه های ایران برای بچه هایی که رفتن و اسمشون بین اون همه ادم گم شد وکسی نشناختشون🖤همه ایران سرای غم است🖤🥀

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

باباش داره زمینشو میفروشه براشون خونه بخره  ماشینو هم که خودش اوکی میکنه میدونم  ولی همه ...

بنظرم اختلاف سنیتون زیاده و باید بهش بگی یه جوری خیال تورو راحت کنه که استرس نداشته باشی

بنظرم اختلاف سنیتون زیاده و باید بهش بگی یه جوری خیال تورو راحت کنه که استرس نداشته باشی

روانشناسانه نگاه کنی زیاد نیس هر ۳ سال پسر ۱ سال سن دختره 

اون طوری نگاه کنی میشه ۲ سال و نیم تقریبا

🫶🏻 سوالی بود در خدمتم 
روانشناسانه نگاه کنی زیاد نیس هر ۳ سال پسر ۱ سال سن دختره  اون طوری نگاه کنی میشه ۲ سال و نیم ...

ببین واقعیت اینه فضاهای ذهنیتون الان متفاوته تو تازه تو دوره ورود به جوانی هستی و اون دیگه از آب و‌ گل درومده.  رابطه‌ای که تو با اون داری خیلی با پسر ۱۹ ساله متفاوته و باید ازش توقع داشته باشی حداقل بتونه بهت یه اطمینانی بده که سرنوشتتو‌ن چی میشه چون تو میتونستی تو این سن خیلی تصمیمای بزرگتری برا زندگیت بگیری وارد جامعه شی آدمای خیلی زیادیو بشناسی و انتخابای زیادی داشته باشی ولی نشستی به پای اون.

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز