2777
2789
عنوان

سوتی دادم ناجوورر

336 بازدید | 17 پست

امروز خونه یکی از بستگان به نسبت نزدیکمون  دعوت بودیم بعد این خانواده ۳ پسر دارن که هر سه تا از من بزرگ ترن…

من یه خواهر کوچک ترم دارم که ۷ سالشه‌…

بعد همه خیلی ریلکس رو مبلا نشسته بودیم اون سه تا پسره سراشون تو گوشیاشون بود و خیلی شیک و مجلسی داشت پیش میرفت

تااااا اینکه صاحب خونه با ابجیم موز تعارف کرد یدونه موز کوچیک برداشت گرفت سمت ابجیم شروع کرد به اصرار که اره موزرو بخور و اینا 

بعد ماه دخت(ابجیم)تو همون عالم بچگی گفت نه من فقط موز بزرگ میخورم

منم انگار باید بگم که ارههههه منم تو جمع هستم و اعلام حضور کنم😐

همه جا سکوت یهو من گفتم: ببین آبجی جون هر چی عمو بهت میده و بخور نگاه نکن کوچیکه یا بزرگ به حرف عموجون گوش کن و بخور 

یعنی سه پسره که هر سه تا با گوشیاشون نامزد کرده بودن 

یهو سرشون و آوردن بالا😭😭😐😐

همههه جاااا سکوت من تو شوک سوتیم😂😭

شتتتت

ری.....دی خواهر 😂😂😂😂😂😂

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخ دلم😆😆😆😆😆😆😆😆😆

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

اسی بخدا گاهی اوقات ساکت بودن خیلی خوبه منم زیاد سوتی دادم 😆

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖