2777
2789
عنوان

دوستم ناراحته نمیدونم چیکار کنم:(

262 بازدید | 16 پست

چند روزه درست و حسابی جواب پیاما رو نمیده و زیاد آنلاین نیست با بقیه دوستاشم  اینجوریه...بهش میگم چیزی شده میگه نه فقط خستم و حالم خوبه حوصله ندارم 

هنوزم اینجوریه نمیدونم باید چیکار کنم هرچی هم من و اون یکی دوستش ازش می‌پرسیدم میگه خوبه و هیچی نمیگه:/

به تنهایی نیاز داره

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوهوم میدونم یه هفته‌ست باهاس زیاد حرف نمیزنم اما نمیدونم چرا خوب نمیشه حالش...

حما مشکلی براش پیش اومده ..منم نگران شدم://

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...
اذیتش کردین؟

تاجایی که میدونم من کاری نکردم اون یکی دوستش رو نمیدونم.. 

اتفاقا بهشم گفتم که اگه از دستم ناراحته بهم بگه که گفت نه تو ببخشید که دوست خوبی برات نیستم...

نمیدونم چشه اعصابم خورد شدهه

حما مشکلی براش پیش اومده ..منم نگران شدم://

نمیدونم مشکل اینجاست هیچی نمیگه هم اعصاب منو هم اون یکی دوستش رو خورد کرده...

بنظرت زنگ بزنم باهاش تلفنی حرف بزنم حالش بهتر میشه؟:/

خیلی مبهمه سن جنس تحصیلات سابقه افسردگی  اما در کل بعضی وقتا آدما به تنهایی و خلوت احتیاج داره

۱۶ سالشه،دختره...

میدونم اما حس میکنم زیادی داره طولانی میشه بیشتر از یه هفته‌ست اینجوریه