deli_x8 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 254 عنوان رژیم.. 🥹🥺 175 بازدید | 18 پست دوستان من توی ی ماه 5 کیلو کم کردم از وزن 63 رسیدم ب 58... ی ماه هم ول کردم درگیر مهمون داری بودیم و همه چی خوردم مث چییی چن روز پیش خودمو وزن کردم 59 شده بودم و دوباره چن روزه شروع کردم هنوز خودمو وزن نکردم 🫠 💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️پیشی میشی ملوسک 💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️ 1402/10/30 | 21:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نوروسرجری_عاشقتم عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 606 چجوری کم کردی من ۸۳ ام خدای عزیزم میدونم که صدامو میشنوی میدونم که منو میبینی ممنونم که همیشه هوامو داری و کمکم میکنی خدا جانم ببخش اگه گاهی ناشکری میکنم میدونم که تو اونقدر مهربونی که اون حرفامو نادیده میگیری خدایا مرسی ازت!
دخترپاییزززززز۷۶ عضویت: 1402/07/20 تعداد پست: 1119 رژیم چی میگیری ۳۸کیلو کاهش وزن۱ساله با کالری شماری بدون ورزش ۶بهمن۷۲/۲۰۰⬅️۱۶بهمن⬅️۲۶بهمن⬅️۶اسفند⬅️۱۶اسفند⬅️هدف۶۵😍
elham5780 عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 3189 رژیم چی گرفتی منم یه هفتست کالری شماری میکنم همش ذوق اینو دارم ی ماه بشه برم رو ترازو خدا کنه کم کرده باشم
deli_x8 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 254 رژیم چی میگیری اسم نداره.. من برنجو کم کردم خیلی کم حدود 8 قاشق شیرینی جاتم هیچی نخوردم تو اون مدت حتی یکم چیپس و پفکم نخوردم... من از ساعت 8. 9 ب بعد دیگ هیچی نمیخوردم تا فردا البته ورزشم میکنم 💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️پیشی میشی ملوسک 💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️
deli_x8 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 254 رژیم چی گرفتی منم یه هفتست کالری شماری میکنم همش ذوق اینو دارم ی ماه بشه برم رو ترازو خدا کنه کم کرد ... حتما کم میکنی من هفته ای خودم و وزنمو میکشم چون اینجوری ترغیب میشم بیشتر و بهتر انجامش بدم کم خوری میکنم و ورزش 💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️پیشی میشی ملوسک 💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️
deli_x8 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 254 چجوری کم کردی من ۸۳ ام کم خوری و ورزش گلم قدت چنده 💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️پیشی میشی ملوسک 💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️
deli_x8 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 254 رژیم چی میگیری کم خوری میکنم اصولا اسم خاصی نداره. خورد و خوراکم و ب حداقل رسوندم سخت هست چن روزه اول اما شیرینه 🥺🥹 💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️پیشی میشی ملوسک 💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️
نوروسرجری_عاشقتم عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 606 کم خوری و ورزش گلم قدت چنده ۱۶۱ خدای عزیزم میدونم که صدامو میشنوی میدونم که منو میبینی ممنونم که همیشه هوامو داری و کمکم میکنی خدا جانم ببخش اگه گاهی ناشکری میکنم میدونم که تو اونقدر مهربونی که اون حرفامو نادیده میگیری خدایا مرسی ازت!
deli_x8 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 254 خب عزیزم کم بخور به مرور لاغر میشی ،شام نخور اره... منم رژیم کم خوری دارم جز چیپس و پفک و کیک جیزی و حذف نکردم 💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️پیشی میشی ملوسک 💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️
deli_x8 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 254 ۱۶۱ منم قدم 160... توام شروع کننن مطمئن باش نتیجش عالی میشع منم خسته شده بودم انقد اطرافیانم بم میگفتن چاق شدی جاق شدی 💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️پیشی میشی ملوسک 💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️
deli_x8 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 254 خب عزیزم کم بخور به مرور لاغر میشی ،شام نخور رژیم اصولی رو نباید وعده غذایی رو حذف کنی گلم... ولی خیلی هام با این روش لاغر شدن 💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️پیشی میشی ملوسک 💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️
محبت66 عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 4088 منم از فردا شروع میکنم . قدم ۱۵۸. ۶۷ کیلو باید ۱۰ تا کم کنم شروع رژیم .....وزن شروع رژیم ۷۲ وزن هدف ۵۸ .....وزن کنونی ۶۵.
deli_x8 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 254 منم از فردا شروع میکنم . قدم ۱۵۸. ۶۷ کیلو باید ۱۰ تا کم کنم موفق باشی گلممم.. 🥺♥️انشالله ب هدفت میرسی منم باید ب 53.55 برسممم 💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️پیشی میشی ملوسک 💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️