2777
2789
عنوان

Amhبالا

| مشاهده متن کامل بحث + 1495 بازدید | 37 پست
میگن اصلاح سبک ۳ تا چیز مهمه یک خواب دو استرس سه ورزش اینا ۷۰ درصد درمان هست،  اما خوب گاهی هست ...

منم اولاش خیلی سخت بود برام چون من افتضاح اهل غذاهای  بیرون و فست فود و پفک و دیر خوابیدن و....  همیشه رویه زندگیم همین بود ولی الان خیلی راحت از همه اینا گذشتم ولی تو غذاهام همه چیز میخورم فقط ماکارونی کم میخورم و ترشی اینارو حذف کردم کلا مثلا برنج تو هفته دوبار میخورم ابگوشت یه بار  رب کم استفاده میکنم سرخ کردنی حذف کردم کلا ولی خب روغنمو هنوز همونه چون اکثرا شنیدم روغن حیوانی ضرر داره روغن دنبه و روغن زرد میخواستم بگیرم که پشیمون شدم  دیگه میخوام روغن کنجد و زیتون استفاده کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اولاش خیلی سخت بود برام چون من افتضاح اهل غذاهای  بیرون و فست فود و پفک و دیر خوابیدن و.... ...

روغن کنجد برا من ماما گفت ممنوع هست چون تبلی شدید دارم و التهاب تو بدنمون زیاده گفت فقط گه گاهی تو خورش میتونم روغن محلی استفاده کنم اونم نه زیاد مثلا ماهی دوبار کنجد هم گفت ممنوع هستم ارده هم از کنجد درست میشه گفت ممنوع هستم گفت بهترین روغن برا من زیتون چون سابقه چربی خون هم خانوادگی داریم اما فک کنم برا کسای که amh بالایی ندارن کنجد مجازه 

ورزشم باید شروع کنم  سخته برام تنهایی پارک رفتن  نزدیکمون کسی نیس باهاش برم  ول ...

من پیاده روی و یوگا تو خونه انجام میدم پیاده روی تو راهرو نیم ساعت و یوگا هم از یوتیوب با یک مربی رایگان رفتم جلو این ماه کلا ورزش خراب شد اما یوگا خیلی برای بدنم خوب شد خصوصا چند تا حرکت باعث شد بدنم ماهیچه های پام سفت بشه و یکم زانو درد گم بشه و بدنم لاغر بود اما با یوگا محکمتر و سفت تر شد و شکمم خیلی خوب شد چاقی شکمی نداشتم دیگه برام خیلی خوب بود یوگا هم روحی هم جسمی از یوتیوب با پریسا کار کردم خیلی خوب توضیح داد هر حرکت ویدئو جدا داشت که قشنگ میگفت چطوری و چقدر پا خم کنی زاویه اش چقدر باشه چطور باشه عین حزوه دانشگاهی یاد میداد باعث نشد بدن درد و زانو درد بگیرم چون حرکات اشتباه بزنی بدن درد میاد سراغت یا.زانوهات ب مشکل میخوره از باشگاه برام بهار بود انگاری مربی خصوصی تو خونه داری 

من پیاده روی و یوگا تو خونه انجام میدم پیاده روی تو راهرو نیم ساعت و یوگا هم از یوتیوب با یک مربی را ...

الان دوروزه منن تو خونه پیاده روی شروع کردم امزوزم میرم نگا میکنم یوگارو شروع میکنم به امید خدا انشالله کع شما هم زود نتیجه بگیری عزیز دلم🫂❤❤😘