2777
2789
عنوان

Amhبالا

| مشاهده متن کامل بحث + 1495 بازدید | 37 پست
چند سال پیش که ازمایش کاریوتایپ و..  دادم دکتر گف تخمکات پوچه باید تخمک اهدایی بگیری  ولی ...

برا سقط بنظر من اینارو باید سنجید 

کاریوتایپ 

dfi 

و این آزمایشات 👇

#ازمایشات وچکاب کامل و تخصصی #سقط مکرر  

۱.آزمایش #ایمنی و فاکتور #سی دی مارکرها:
cd4
Cd3
Cd5
Cd8
Cd16
Cd56
Cd19
Cd4+cd8
Cd16+cd56
HLA_DR
Cd5+cd19
HLA_DR+CD3

Immunoglobulin A
Anti Nuclear Antibodies
Anti_TPo
Anti_thyroglobbulin Tg
Anti_phospholipid lgG
Anti_phospholipid
۲.#ازمایش انعقادی
Protein C
Protein S
Anti_Thrombin III Activiy
Lupus Anti_Coagulant
Homocysteine
Apc_R(Factor V Leiden)

۳.#فاکتور ترومبوفیلیا (جهش ها):
Factor V Leiden G506A
Factor V HR2
MTHFR C677
MTHFR A1298C
Prothrombin G20210
PAI_I -844G/A
PAI1-675 4G 5G
Factor VII
Factor XIII
۴.#آزمایشات هورمونی:
LH
FSH
Prolactin
AMH   ذخیره تخمدان
۵.#آزمایشات ویروسی عفونت‌های عامل سقط:

HBS Ag, HBS Ab
HCV Ab
HlV Ab
Toxo Ab(lgM,lgG)
CMV Ab(lgM,lgG)
HSV Ab(lgM,lgG)
Rubella Ab lgG
Listeria Ab(lgM,lgG
RPc
۶.ازمایشات روتین:
❌TSH,T3,T4  تیرویید
عددtshبرای بارداری  باید زیر ۲.۵باشد
❌U/Aکشت ادرار

❌FBS قندناشتا

❌Insulin

❌CBC,BG,Rh

❌Vit D25 OH
https://t.me/+LmQsmby50Mo3MWRk

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسته اینم یه جپر امتحان الهی کفر نباشه همه اطرافیان من که با من و بعد من ازذواج کردن همشون بدون دکت ...

برا ذخیره رژیمش نمیدونم چیاست بنظرم تحت نظر باشه روغن مصرفی خیلی تاثیر داره برا تنبلی و ذخیره فرق داره مثلا من پلی کیستیک شدید التهاب تو بدنم زیاده بیشتر چیزای آب‌پز و کم روغن و روغن زیتون کره محلی حتی مجاز نیستم چون تنبلی شدید دارم وسابقه چربی خون هم دارم بزار که لاغرم و روزی نیم ساعت فقط پیاده روی یا یوگا بیشتر نه چون ب بدن استرس وارد میشه اما تپل ها میگن ۴۰ دقیقه هر ورزشی هم مناسب نیست مثلا ورزش های بدنسازی و شنا و دوچرخه مناسب نیست و لبنیات گاوی هم کلا ممنوع مثلا ما چون خلط پشت حلق داریم چای و خرما ممنوع وب نسبت وزن میگن در روز چقدر قند مصرف کنیم 

درسته اینم یه جپر امتحان الهی کفر نباشه همه اطرافیان من که با من و بعد من ازذواج کردن همشون بدون دکت ...

بهتره یک ماما انتخاب کنی چون ریزتر و با جزئیات میگه اگه اصلاح سبک درست و اصولی انجام بدی سر سه ماه همه چیز خوب میشه من خودم همقبلن اصلاح سبک میکردم اما جواب نگرفتم و بدتر کردم بدنمو اما ماما گرفتم طبق اصولش رفتم جلو سریع جواب داد با اولین اقدام گرفت 

چجوری بهشون پیام دادی میشه ایدیشو بدی  ماهی چند میگیرن خود فلورا میگه ماهی یه میلیون

فلورا شخصی گرون میگیره اما کارگاه‌ش یک میلیون من همین هایلایت های که خود فلورا گذاشت امتحانی یکی انتخاب کردم میگن ماما هارمونی خیلی خوبه 

امشب پیام میدم پس بهشون  تو اینستا پیام میدی؟

آره همه همین قیمتن ولی میدونم فلورا شخصی ده میلیون میگیره یکی از بچه ها گفت ، ولی گاهی استوری میکنه میگه پرونده قبول میکنم و شرایط میگه که ارزونه یک میلیونه اما کارگاه‌های که میگیره همینقدره ، کلا اون یک میلیون خیلی کم پست میکنه که میگیره شرایطش هم خودش تعیین میکنه مثلا میگه ۴۵ ساله باشه اصلا اصلاح سبک نکنه اهل ورزش و کارای هنری باشه کلا شرط میزاره هر وقت گذاشته ب من نخورده که بگیرم باهاش 

میرم پیام میدم حتما مرسی گلم

میگن اصلاح سبک ۳ تا چیز مهمه یک خواب دو استرس سه ورزش اینا ۷۰ درصد درمان هست،  اما خوب گاهی هست فرد مشگلات دیگه داره بهتره علاوه بر اصلاح سبک تحت نظر دکتر باشه که بیشتر بررسی بشه مثلا مثل من مورد سقط مکرر هستم نیاز ب بررسی بیشتر دارم و اصلاح سبک ب تنهایی پاسخگو نیست علاوه بر اصلاح سبک باید تحت نظر دکتر باشیم و یک چیز بگم مسیر اصلاح سبک واقعا مسیر سختیه چون نیاز ب صبر و تلاش زیاد میخواد امکان داره بخاطر سبک زندگیت از خیلی ها دور بشی و فاصله بیافته برا من اینطور بود نمیشد برم جایی همه دوستام فرق داشتن با من و با دارو باردار شدن و منو میگفتن سخت میگیرم و یه جورای ناامیدم میکردن که چرا این مسیر رو انتخاب کردم که طبیعی باردار بشم و اینکه در ماه فقط یکبار مجاز بودیم هر چیزی دلمون میخوادد بخوریم کلا مسیر سختیه چون جامعه همچین افراد کم هستن میبینی همه دورهمی شیرینی  و غذاهای خوشمزه مادر و آشنا که با روغن بازاری‌ها اما ممنوع هستی یا میری بیرون همه فست فود و کافه دارن عشق میکنن یا میبینی همه مسافرت میرن هتل و رستوران غذای رنگارنگ ولی وقتی توش بری میشه جزو عادت سعی کن طوری پیش بری و سبک زندگیت طوری انتخاب کنی که بهش پایبند باشی و نزنی زیرش من الان جزو روتین زندگیم شده الان که باردارم بهم ریخته انگاری یه چیز گم کردم 

آره همه همین قیمتن ولی میدونم فلورا شخصی ده میلیون میگیره یکی از بچه ها گفت ، ولی گاهی استوری میکنه ...

یکی تو همین سایت میگفت یک میلیون میگیره فلورا نمیدونم والا 

تو واتساپ باید پیام بدم به این تو پیجش یه لینگ گذاشته

یکی تو همین سایت میگفت یک میلیون میگیره فلورا نمیدونم والا  تو واتساپ باید پیام بدم به این تو ...

این هارنوی میگن خوبه آرامش روحی خوبی بهت میده یکی از بچه ها قراره با این بگیره خودم هم بعدا شاید با همین گرفتم چون اخلاق ماما روی روحیه آدم تاثیر داره من این ماما که گرفتم خیلی انرژی منفیه حس میکنم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣