2777
2789

جویس دودش زیاده سالت طعمش

باید کویل مخصوص داشته باشی برای جویس

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نفهمیدم چی شد دقیقا ولی دود پاد از ویپ کمتره

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                          پ بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

تفاوت دودش بخاطر سالت و جویسه؟

فکر نکنم کلا سیستمش با هم فرق داره

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                          پ بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

جویس دودش زیاده سالت طعمش باید کویل مخصوص داشته باشی برای جویس

ببین دوستم برام خریده

عکسشو فرستاد

گفتم این ک پاده

گفت نه دو کارس، توش جویسم جواب میده

یعنی اگر جویس بریزم ب همون اندازه دود میده؟

ببین دوستم برام خریده عکسشو فرستاد گفتم این ک پاده گفت نه دو کارس، توش جویسم جواب میده یعنی اگر ...

عکسشو داری ؟ نداری مدلشو بگو

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

خب حالا ی ترجمه ای بکنید اول ببینم اینایی که گفتین چیه تا بعد نظرمو بگم

سیگار و قلیون الکترونیکی با ضرر نصف

اینه مدلش

وای من میخواستم از این برای کسی بخرم چه جالب. جای بند هم داره میتونی بندازی گردنت. 

اره این نه پاد هست نه ویپ اسمش پادماد عه ینی هردو قاطی باهم. میتونی جویس بریزی

عهه پس به همون اندازه دود میده دیگه؟😂ربطی به سیستمش نداره؟

تقریبا، دودش هم به جویست بستگی داره هم به وات پادماد تو

اینکه قاطین ینی میتونی هم سالت بریزی هم جویس