2777
2789
عنوان

بنظرتون کارم درست و اکی بود؟

58 بازدید | 3 پست

خلاصه یع کتابی رد استاد گفته بود برام بفرستین تا بتون نمره بدم تو گروه کلاسی معمولا بچه ها اینجورین ک هرچی بخوای میفرستن کلا هیلی تو این موارد پایه و خوبن از جزوه و...

بعد من شماره استاد خواستم تا خلاصه ای ک داشتم بفرستم یکی تر بچه ها گف ک من ننوشتم بهش گفتم برات میفرستم تو پی وی فرستادم بعد با خودم گفتم زشته بزا بقیه نفرستک اونا میفرستن و اینا رفتم یه خلاصه دیگ پیدا کردم گذاشتم تو گروه ولی هیچ کس واکنشی نشون نداد 😬😬میگم نکنه کارم ضایع بود از  طرفی خواستم مثلا فکر نکنن پیشش خودشون ک نفرستادم و اینا ‌ بنظرتون خوب کردم؟؟ 

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

خب خلاصه‌ی دیگه رو از کجا پیدا کردی که اونا خودشون نمی‌تونستن پیدا کنن؟

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

خب خلاصه‌ی دیگه رو از کجا پیدا کردی که اونا خودشون نمی‌تونستن پیدا کنن؟

از گروه ها و کانال های تلگرام و با تلاش فراوان 

اونا هم اینجورین ک هرچی پیدا میکنن میفرستن گفتم نکنه با خودشون فکر کنن دارمو نمیفرستم کارم زشت بود؟

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از گروه ها و کانال های تلگرام و با تلاش فراوان  اونا هم اینجورین ک هرچی پیدا میکنن میفرستن گفت ...

نه اگه همیشه این کارو می‌کنین پس کار درستی بوده

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.