2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 943 بازدید | 127 پست
اتفافا علوم طبیعی زمینه تغییر داره ولی انسانی خیر 

از کجا این اطلاعات غلط به شما داده شده ؟ بله درسته ممکنه علوم طبیعی تغییر کنه اما با اصول و قواعد خاص خودش هست ، علوم انسانی تغییر که می‌کنه هیچ ، تازه قابل پیشبینی خاصی هم نیست ، و فقط قابل شناخت هست، شما حتی به سختی میتونی رو یه رفتار انسان تحقیق کنی چون ممکنه اون رفتار طبیعی خودشو تغییر بده ، ولی به سادگی میشه رو یه کرم یا تنه درخت تحقیق کرد اگه علمشو نداری نظر نده 

کاربری دوم ، ولی اصلا پشیمون نیستم چون حق گفتم  زرد_چوبه هستم ، دو هفته تعلیق شدم دوباره ظرف یه هفته یه ماه تعلیقم کردن 😕😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ربطی نداره بحث اینه ک تو سن کم ادم خیلی چیزارو نمیبینه خیلی چیزارو نمیدونه  حتما ک چهل سا ...

کاش منم معیارم تغییر کنه تو فضایی که فقط چهارتا روانشناس که برا بازارگرمی خودشون چرخ و پرت میگن با کسی بحث نکنم

امان از حسادت در وجود بعضیا که چون خودشون خواستگار ندارن یا وقتی بزرگتر بودن ازدواج کردن چشچ دیدن از ...

من حالا دقیق نمیدونم چ شده ولی دوره حسادت ب اینچیزا خیلی وقته گذشته الان دخترا دوسدارن استقلال داشته باشن بیشتر

از کجا این اطلاعات غلط به شما داده شده ؟ بله درسته ممکنه علوم طبیعی تغییر کنه اما با اصول و قواعد خا ...

وجود خیلیا انقدر بی اراده و متذلذل دیگه تقصیر ما نیست چشمشون به جمال خدا روشن برن رو خودشون کار کنن

نکه چهل ساله ها به ادم درست رای دادن؟؟؟؟؟ کسیانی که خودشون اشتباه میکنن نمیتونن به دیگ دیگر بگن روت ...

قشنگ مشخصه کی پشت این اکانت نشسته ، فک نکن منم سنم چهل ساله، نمی‌گم اشتباه نمی‌کنیم ،ولی حداقل دیگه به بلوغ عاطفی ،فکری ، جسمی ، هیجانی رسیدیم ، امیدوارم دفعه بعد که داری نطق میکنی ادبتم رعایت کنی ، وگرنه خودت شهودی هستی بر درست بودن حرفای من دوست عزیز 

کاربری دوم ، ولی اصلا پشیمون نیستم چون حق گفتم  زرد_چوبه هستم ، دو هفته تعلیق شدم دوباره ظرف یه هفته یه ماه تعلیقم کردن 😕😂
من حالا دقیق نمیدونم چ شده ولی دوره حسادت ب اینچیزا خیلی وقته گذشته الان دخترا دوسدارن استقلال داشته ...

بله فهمیدم تو امضای یه کاربری فمینیست رو

از فمینیست انتظهری بیش از مرد گریزی نیست

بله فهمیدم تو امضای یه کاربری فمینیست رو از فمینیست انتظهری بیش از مرد گریزی نیست

تو ربط فمینیست رو به مرد گریزی و کودک همسری بگو بعدا حرف بزنیم

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
بکوب که کوفتن پختگی میاره

شما بکوب، اما پتک رو با این تفکرات بچگانه ات 

شما یا سنت خیلی کمه یا از اون افرادی هستی که رشد جسمی و فکری شون با هم هماهنگ نبوده. این حجم از خودرایی و توهم دانایی قابل درک نیست. 

زمینی که دریای خون مظلوم بر آن جاریست، روزی ظالم را خواهد بلعید.

وجود خیلیا انقدر بی اراده و متذلذل دیگه تقصیر ما نیست چشمشون به جمال خدا روشن برن رو خودشون کار کنن

والا من که نفهمیدم جواب منو دادی یا زدی یه کانال دیگه ، ولی کاش اونقدری که ادعا میکنید سوادم داشتی که متزلزل رو درست بنویسی ، 

بله فهمیدم تو امضای یه کاربری فمینیست رو از فمینیست انتظهری بیش از مرد گریزی نیست

عشقم اصلا اشتباه متوجه شدی حرف منم ربطی به فمنیست نداشت بنظرم برو راجع ب این مطالعه کن

من منظورم اینه دخترا الان دوسدارن خودسون به یک استقلال مالی مناسب برسن بعد ازدواج کنن خود من همینطوریم چه ربطی ب مرد گریزی داره؟

مگه من از ازدواج بدم میاد؟نه اصلا اتفاقن دوستدارم با یه نفر باشم ولی در زمان مناسبش ک گفتم همین

تو ربط فمینیست رو به مرد گریزی و کودک همسری بگو بعدا حرف بزنیم

خانم برو برو ساعت حرکت اتوبوست رسید حیفه شما که مستقلی و گواهینامه پایه یک داری اتوبوس رو تبرک نکنی

برو برو که حقوق خوبی هم بهت میدن

تو دوست نداری ازدواج نکن

ولی ادم عاقل نباید به نظر نی نی سایتی بگه ازدواج نمیکنم

چون اینا اگه بلد بودن زندگی کنن که نی نی سایت نمیومدن

به هر حال دیگ به دیگ نگه روت سیاه

الان فک میکنی از ضرب‌المثل استفاده کنی مهر تأیید زدی رو حرفات ؟؟؟😂😂😂 خدایا میگم نیام نی نی سایت حداقل نیام با دختر بچه هایی که هنوز دیپلمم ندارن ولی ادعاشون آسمون خدارو پاره می‌کنه دهن به دهن بشم بازم میگم نه شاید درست شد و تونستم یکم از این فرهنگ غلط جامعه رو اصلاح کنم