2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 943 بازدید | 127 پست
شما نی نی سایتی ها چه گیری دادین به سن!!! بابا تفاهم سنی و عقلی از سن عقلی مهم تره صد در صد دو تا ...

نمی‌دونم چند سالته ، ولی اینو بدون سن خیلی مهمه ، چون تجربه و نوع زندگی رو مشخص می‌کنه ،چون همین سن هست که هر چی بره بالا به طبع پختگی آدم هم بیشتر میشه. اینکه میگن آره من مثلاً پونزده سالمه ولی اندازه یه زن هفتاد ساله میفهمم همش چرته ، امیدوارم به کسی بر نخوره ولی واقعا رو حرف پسرا و اقایونی که زیر ۲۷ ،۲۸ هستن اصلا نمیشه حساب کرد چون هنوز کنترل هوش هیجانی ندارن 

کاربری دوم ، ولی اصلا پشیمون نیستم چون حق گفتم  زرد_چوبه هستم ، دو هفته تعلیق شدم دوباره ظرف یه هفته یه ماه تعلیقم کردن 😕😂
همش شعار و حرفای رویایی  همش تشویق به کودک همسری   منکر این نیستم که عقل یه زن ۴۰ ساله م ...

قرار نیست ازدواج برا چهل ساله ها باشه که بگیم عقل ۱۶ ساله به چهل ساله نمیرسه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین من اگر جواب یه معادله رو اشتباه حل کردم ممکنه وقتی علمم زیاد شد نظرم عوض بشه و تازه به نظر درست ...

مثالی که زدی کاملا اشتباه هست ، علوم انسانی چیزی فرا تر از علوم طبیعی هست ، تو ریاضی دو به علاوه دو میشه چهار در هر شرایط و مکان و موقعیتی ، ولی حس و حال آدما اصلا قابل پیشبینی نیست ، خواهشاً هی نخوابید خودتونو پخته تر از چیزی که هستید نشون بدید 

کاربری دوم ، ولی اصلا پشیمون نیستم چون حق گفتم  زرد_چوبه هستم ، دو هفته تعلیق شدم دوباره ظرف یه هفته یه ماه تعلیقم کردن 😕😂

من نگفتم ازدواج برای ۴۰ ساله هاست

صرفاً خواستم اهمیت سن رو درک کنید و با شعار های توخالی کسی رو به اشتباه نندازید. 

زمینی که دریای خون مظلوم بر آن جاریست، روزی ظالم را خواهد بلعید.

نوجون نیس بچه اس خانم چیه ی دختر بچه مدرسه ایه  پیر همسری ببین من موافقشم اخه بد؟ هنو ن از ن ...

امان از حسادت در وجود بعضیا که چون خودشون خواستگار ندارن یا وقتی بزرگتر بودن ازدواج کردن چشچ دیدن ازدواج دیگری رو ندارن

امان از حسادت در وجود بعضیا که چون خودشون خواستگار ندارن یا وقتی بزرگتر بودن ازدواج کردن چشچ دیدن از ...

زارت...😂💃🏻

من که حسادت نکردم باش تو فشاری نشو 

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
من نگفتم ازدواج برای ۴۰ ساله هاست صرفاً خواستم اهمیت سن رو درک کنید و با شعار های توخالی کسی رو به ...

اهمیت سن همین قدر پایینه که منی که در زمین فلان دور گشتم اگه تو سیاره تیر بودم الان ۷۰ سالم بود🙂

سن فقط تعداد گشتن دوره کره زمینه و بس

خانوم تحصیل کرده ۱۶ کودک نیست نوجوان  چطور پیر همسری میکنن و میگن عشق سن و سال حالیش نیست بع ...

ببین نمی‌دونم چرا داری یه تنه جلو حقیقت وایمیسی ، نوجوان خودت داری میگی دیگه ، نوجوان یعنی کسی که هوش هیجانیش هنوز به بلوغ نرسیده ، اگه واقعا شونزده سن ازدواج بود سن رای دادن رو میذاشتن ۱۶ ، من نمی‌فهمم وقتی هنوز قبل از هجده سالگی حق رای ، حق خروج از کشور حتی اجازه رانندگی هم نداری چطوری میگی به پختگی رسیده 

ببین نمی‌دونم چرا داری یه تنه جلو حقیقت وایمیسی ، نوجوان خودت داری میگی دیگه ، نوجوان یعنی کسی که هو ...

نکه چهل ساله ها به ادم درست رای دادن؟؟؟؟؟

کسیانی که خودشون اشتباه میکنن نمیتونن به دیگ دیگر بگن روت سیاه

اهمیت سن همین قدر پایینه که منی که در زمین فلان دور گشتم اگه تو سیاره تیر بودم الان ۷۰ سالم بود🙂 س ...

حق با شماست 

حرف زدن با بعضی ها آب در هاون کوبیدنه 

زمینی که دریای خون مظلوم بر آن جاریست، روزی ظالم را خواهد بلعید.

حرف حق میگیم قبول نمیکنن ها

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

عزیزم ربطی نداره بحث اینه ک تو سن کم ادم خیلی چیزارو نمیبینه خیلی چیزارو نمیدونه  حتما ک چهل سال نباید داشته باشه وقتی ذهنت بزرگ تربشه معیاراتم بزرگ ترمیشه