2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 943 بازدید | 127 پست
فک میکنی وقتی معیار آدما عوض بشه خیلی چیزا زیر سوال می‌ره ، البته از نوع حرفات هم مشخصه خودتم دوست د ...

ببین من اگر جواب یه معادله رو اشتباه حل کردم ممکنه وقتی علمم زیاد شد نظرم عوض بشه و تازه به نظر درست برسم 

ولی اگه همون اول جواب درست رو بلد بودم دیگه قرار نیست جوابشو تغییر بدم

ملاک اگر پایه و اساسش درست باشه هیچ وقت عوض نمیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اگه منظورتون از ازدواج بخور بخور و فقط دست همو گرفتن تو خیابون راه رفتن و نیاز جنسی و البته پولدا ...

تکامل زمانی که حتی به بلوغ جسمی و فکری نرسیدی توهمی بیش نیست.

زمینی که دریای خون مظلوم بر آن جاریست، روزی ظالم را خواهد بلعید.

ببین من اگر جواب یه معادله رو اشتباه حل کردم ممکنه وقتی علمم زیاد شد نظرم عوض بشه و تازه به نظر درست ...

عجب طرفدار کودک همسری هستین

خوب ببین نطرته این نظر توعه دیگه کاری به کار نظر مردم هم نداشته باش لطفا 

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
تکامل زمانی که حتی به بلوغ جسمی و فکری نرسیدی توهمی بیش نیست.

فکر میوه نیست که بدون ترازو بشه حدسی براش جرم تعیین کرد

عقل ادمارو نمیشه صرف سن شناسنامه سنجید

اگه شما اینجوری میسنجید کاش حداقل وزنه ۵ کیلویی رو اشتباه روش ننوشته باشی ۵۰ گرم😉

عجب طرفدار کودک همسری هستین خوب ببین نطرته این نظر توعه دیگه کاری به کار نظر مردم هم نداشته باش لطف ...

خانوم تحصیل کرده

۱۶ کودک نیست

نوجوان 

چطور پیر همسری میکنن و میگن عشق سن و سال حالیش نیست بعد نوبت نوجوان که میشه سن حالیشه؟

خانوم تحصیل کرده ۱۶ کودک نیست نوجوان  چطور پیر همسری میکنن و میگن عشق سن و سال حالیش نیست بع ...

نوجون نیس بچه اس

خانم چیه ی دختر بچه مدرسه ایه 

پیر همسری ببین من موافقشم اخه بد؟

هنو ن از نظر جسمی ن عقلی ب اون چیزی نرسیده که ازدواج کنه بچه اس قبول کنین هم نکنین هم

چرا بچه ۱۶ ساله ن حق رای دادن داره ن حق رفتن خارج از کشور ن حق و حقوق قانونی رو نداره پس بچه اس

بخاطر اجازه پدر اما ازدواج میکنه اره خیلی عادیه

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
فکر میوه نیست که بدون ترازو بشه حدسی براش جرم تعیین کرد عقل ادمارو نمیشه صرف سن شناسنامه سنجید اگه ...

همش شعار و حرفای رویایی 

همش تشویق به کودک همسری  

منکر این نیستم که عقل یه زن ۴۰ ساله میتونه به اندازه دختربچه ۱۶ ساله باشه. همینجا مشابه اش خیلی هست 

اما قطعاً عقل و تجربه یه فرد ۱۶ ساله که داره دوران نوجوانی اش رو طی می‌کنه و تو مسیر تجربه کسب کردنه به اندازه زن ۴۰ ساله نیست. از نظر علمی هم بلوغ عقلی و فکری چندسال بعد از بلوغ جسمی اتفاق میوفته. 

زمینی که دریای خون مظلوم بر آن جاریست، روزی ظالم را خواهد بلعید.

چرا؟

چون بعد نامزدی هیجانی میشی من که دوسالم از تو بزرگتربودم  نامزد که بودیم همسرم با اینکه مشکلی با درس خوندن من نداشت خیلی هم تشویق میکرد ولی من تمرکز نداشتم امروز این مهمونی فردا خرید برای عیدی پس فردا تولد و.... هزاران کار ببین از کامنت هات فهمیدم که عین من خیلی ساده گرفتی همه چی رو و خودت رو خیلی کامل میدونی که اینا که برا من کاری نداره ولی اینو یادت باشه ایشالله که هرچی خیره پیش بیاد ولی یادت باشه فردا نگی کسی بهم نگفتا من که تجربه دارم میگم نکن اگه اون خانواده و پسر دوست داشته باشن حداقل تا ۲۰ سالگیت صبر میکنن چون پسره هم سنی نداره انجوری هم واقعا میفهمی پسره چقد دوست داره هم معیارات رو درست انتخاب میکنی حیف توعه که از الان درگیر مادرشوهر و هزارتا مشکل دیگه بشی به پدرتم بگو که بگن شما خیلی خانواده خوبی هستید و پسرتون خیلی خوبه ولی سن دختر ما کمه اینجوری اونا هم میفهمن که جواب رد شما بخاطر شرایط توعه