2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 943 بازدید | 127 پست
من ۱۶ سالمه پسره هم ۲۳ 

پسره هم سنش کمه ، بنظرم دارین از رو هیجان تصمیم میگیرید

کاربری دوم ، ولی اصلا پشیمون نیستم چون حق گفتم  زرد_چوبه هستم ، دو هفته تعلیق شدم دوباره ظرف یه هفته یه ماه تعلیقم کردن 😕😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دو دل نیستی راستش کامنت هاتو خوندم خودتم میخوای فقط اسنرس گرفتی

حالا زندگی توعه موفق باشی

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
پسره هم سنش کمه ، بنظرم دارین از رو هیجان تصمیم میگیرید

شما نی نی سایتی ها چه گیری دادین به سن!!!

بابا تفاهم سنی و عقلی از سن عقلی مهم تره

صد در صد دو تا مثلا ۱۹ ساله بیشتر همو درک میکنن تا یه سی ساله و یک چهل ساله که بقول شما عاقلن

نبابا این حرفو ادمای بی اراده میزنن ازدواج خودش پیشرفت اون وقت چجوری مانع پیشرفت بشه؟

وقتی تو این سن، ازدواج رو پیشرفت می‌دونید

دیگه حرفی باقی نمی‌مونه

زمینی که دریای خون مظلوم بر آن جاریست، روزی ظالم را خواهد بلعید.

ن آدمی نیستم که نتونم احساساتمو کنترل کنم

فک میکنی وقتی معیار آدما عوض بشه خیلی چیزا زیر سوال می‌ره ، البته از نوع حرفات هم مشخصه خودتم دوست داری ازدواج کنی پس ما هر چیم بگیم شما یه جوری جواب میدی که جای حرف دیگه ای نمی‌مونه موفق باشید

کاربری دوم ، ولی اصلا پشیمون نیستم چون حق گفتم  زرد_چوبه هستم ، دو هفته تعلیق شدم دوباره ظرف یه هفته یه ماه تعلیقم کردن 😕😂

به نظر من به خودت بستگی داره 

من ۱۸سالمه می دونم از پس زندگی مشترک برنمیام 

حالا شما هم باید با خودت دوتا چهارتا کنی

بگذریم ....خبری نیست...                                                  بزرگ شدن آرزویی بود که به امتحانش نمی ارزید.                  دلم میگیره از چیز هایی که یادمه 🙂
ببین منم گفتم بهش ازت انتظار مسئولیت متاهلی داره ولی دیدم موردایی که دختره درسشو خونده راحت و بعد از ...

اصلا بحث من درس خوندن نیست.

از بچه ۱۶ سالم سیر نشدم‌ک‌شوهرش‌بدم.

کسی ک حالیش نیتس‌وسط سال تحصیلی میاد خواستگاری

تکلیفش معلومخ

💕

وقتی تو این سن، ازدواج رو پیشرفت می‌دونید دیگه حرفی باقی نمی‌مونه

خب اگه منظورتون از ازدواج بخور بخور و فقط دست همو گرفتن تو خیابون راه رفتن و نیاز جنسی و البته پولدار شدنه بله تو ۱۶ سالگی که هیچ تو ۱۰۰ سالگی هم پیشرفت نیست

اما اونی که هدفش از ازدواج تکامل خوبم پیشرفت