2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 943 بازدید | 127 پست
الان فقط می‌خوان به نامزدی ساده بگیرن عروسی بعد ۱۸ سالگی

خو بازم بچه ای واس اینا

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من زود ازدواج میکردم بچم همسن شما بود

ابدا اصلا به دختر ۱۶ سالم حتی پسر شاه هم میومد

معرفی نمیکردم

چون دلم برای بچم میتپید ک این سن بخواد متاهل بشه و در نوجوانی

مثل بالغها نقش یپذیره.

برای همین نمیتونم شمارو راهنمایی کنم..

در ضمن

یعنی شما خانودات/ خانواده پسره

هیج کدام اعتقادی ندارین الان وسط سال تحصیلیه؟ ۳/۴ ماه صبر میکردن چیزی میشد ؟

💕

من زود ازدواج میکردم بچم همسن شما بود ابدا اصلا به دختر ۱۶ سالم حتی پسر شاه هم میومد معرفی نمیکردم ...

ببین منم گفتم بهش ازت انتظار مسئولیت متاهلی داره ولی دیدم موردایی که دختره درسشو خونده راحت و بعد ازدواج کردن

آخه پدر مادرم میگن ممکنه مورد بهتر از این برات پیش نیاد  آخه از هر نظر خیلی خوبن

درد خوب و بد بودن پسر نیس

درد اینه تو بی تجربه ای چیزی از زندگی نمیدونی شوهر و خانه داری مادرشوهر اینا خبر نداری

بچه ای الان تحت افکار مادر و پدرت قرار گرفتی

نمیدونم من بجا تو استرس گرفتم

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
ن درسم خوبه صدمه ای وارد نمیکنه

نه فقط درست 

ببین نامزد هم کردین حداقل هفته ای یبار همو میبینین

برا همین ممکنه احساست غلبه کنه تمرکز درستو از دست بدی و هی به فکر روز موعود باشی

به اینا فکر کن

من با سن ازدواجت مخالف نیستم منتهی میگم ازدواج کاری به نظر بقیه نداره باید صادقانه ببینی میتونی یا نه

ببین من هم شرایط تو رو داشتم با این تفاوت که من ۱۸ سالم بود و پسر هم پسر خالم بود همون جور که گفتی ظاهر عالی شغل بسیار خوب خانواده مومن و پولدار خانواده اش له له میزدن پسره دو روزنمیتونست وایسه تا ما فکرامون رو بکنیم خاهر بزرگترم گفت نکن بچه ای پشیمون میشی منم خر شدم بله رو گفتم الان ۲۰ سالمه روزی نیس که حسرت روزای گذشته رو نخورم بچه ای هنوز زندگیت رو بکن فک کن از الان تا ۶۰ سال دیه میخای باهاش زندگی کنی ینی ۴ برابر سن الانت حداقل تا ۲۳ صبر کن شوهر فرار نمیکنه