2777
2789
عنوان

یعنی یه حس ششمی نیس جوابمو بده ؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 102 بازدید | 23 پست
@مادرشوهر_مریم_مقدس     🥹🥹💔😂

مرسی عزیزم 😂😂😂

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم تقریبا ۷۰ درصد آره

و ۳۰ درصد نه حس کردم

اگه بخواد باهاش راه بیاد برای تهدید ، مطمعن باش بدتر میشه

بهش گوش نکنه

چون این فرد حس میکنم اختلال داره ، امکان داره چنین کاری رو انجام بده

به شهید ابراهیم هادی صلوات هدیه کنه

به ۵ تن و حضرت عباس سوره یاسین یا صلوات هدیه کنه و بگه من دختر مسلمونم ، تا الان روم غیرت خرج کردید ، لطفا از این به بعد هم روم غیرت به خرج بدید و آبرومو حفظ کنید

به دامن پاک حضرت فاطمه متوسل شه

انشاءالله ک چیزی نمیشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

@مادرشوهر_مریم_مقدس     میشه جواب چنتا سوالمو بدی

بپرس

بپرس

عزیزم میشه بگی 

بابام خیانت میکنه؟

علیرضا دوسم داره؟کی میاد خاستگاریم؟شهریور جلسه معارفه بود اوایل ابانم اومدن تحقیقات کی میان خاستگاری؟ یه دختره هست اسمش زهرا ازدواج کنیم میره برای خودش کلا؟

با یکی آشنا شدم اسمش هادی علوی صداش میکنم 

ممکنه با کی ازدواج کنم؟

‌من از بیگانگان هرگز ننالم ک هر چ کرد ب من آن آشنا کرد:)) 
عزیزم میشه بگی  بابام خیانت میکنه؟ علیرضا دوسم داره؟کی میاد خاستگاریم؟شهریور جلسه معارفه بود ...

آره ی جورایی

حس میکنم نمیان

آره

با هیچکدوم اینا ازدواج نمیکنی

آره ی جورایی حس میکنم نمیان آره با هیچکدوم اینا ازدواج نمیکنی

سلام

خواهش میکنم جواب منم بدین

حستون در مورد زندگیم؟

کارای طلاقم؟

دریافت مهریه؟

اینده ام بعد از طلاق؟

کلا هر چی در مورد زندگیم‌ و اینده ام حس کردین بگین بهم..

آره ی جورایی حس میکنم نمیان آره با هیچکدوم اینا ازدواج نمیکنی

پس با کی ازدواج میکنم و کی اصلا ازدواج میکنم من ؟

‌من از بیگانگان هرگز ننالم ک هر چ کرد ب من آن آشنا کرد:))