2777
2789

لطفا یکی بیاددددد ممنون

فاطمه دوستم  قبلا با یه  اقایی تو رابطه بوده 

بعد امروز بهش زنگ زده تهدید کرده ک تو چرا با من نیستی امت دوستم پیشمون شده گفته ب شوهرت چت هامونورو نشون میدم بع نظرتون می‌فرسته چت ها رو میگه یا نمیگه چت ها رو بزای شوهر فاطمه ؟

‌من از بیگانگان هرگز ننالم ک هر چ کرد ب من آن آشنا کرد:)) 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه رابطه برای قبل ازدواجش بوده چ اشکالی داره ، بهش بگه قبلا ، قبل ازدواج باهم بودن دیدن بدرد هم نمی ...

قبل ازدواج نبوده آبجی ازدواج بوده توی رابطه رفته البته خودم رفیقمو ادب کردم چون بسیار کارش بد بود ولی الان امروز بهش زنگ زده تهدیدش کرده بنده خدا استرس داره باردارم هست

مگه آدرس خونه فاطمه را داره یا شماره شوهرشو ؟؟؟

آدرس رو ک بلده لابد گیر میخاد بیاره زا ی جایی دیکه توی ی محله هستن میدونه ادرس رو  شماره رو نمیدونم من

ترس نشون نده بگو نشون بده  تهدید همون تهدید میمونه عملی نمیشه مطمئن باش یکی کاری بخواد بکنه میکنه خبر نمیده.  بگو نشون بده تا اول خودتو بدم پیدا کنن ‌اون موقع  زندگی تورو هم به هر قیمتی نابود میکنم    طرف دنبال دردسر نمیگرده ک نشون نمیده .   گوشیش رو فاطمه خاموش کنه  دیگ جوابشو نده 

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
ترس نشون نده بگو نشون بده  تهدید همون تهدید میمونه عملی نمیشه مطمئن باش یکی کاری بخواد بکنه میک ...

چشم ابجی ممنونم ازت گلم

ترس نشون نده بگو نشون بده  تهدید همون تهدید میمونه عملی نمیشه مطمئن باش یکی کاری بخواد بکنه میک ...

ابجی من خودمم سوال دارم برای خودم میتونم سوال کنم؟