2777
2789

مثلا باید بگم خدایا شکرت که ماشین خریدم یا  خدایا شکرت که ماشین دارم مثلا چطوری ماشین ندارم ولی خیلی دوست دارم بخرم یا چیز های دیگ

من همیشه شکر گزاری میکنم بابت هر چیزی که دارم 

کاملا بستگی به قدرت ذهنت داره اگر بنویسی خدایا شکرت که ماشین دارم ولی ذهنت باورش نکنه تاثیر زیادی نداره باید ذهنت براش آماده باشه 

من معمولا می نویسم من در مسیر رسیدن به ماشین هستم خدایا شکرت 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میگم خدایا شکرت که فلان ماشین و دارم. بعدم یه کاری هست به اسم تجسم. چشماتو میبندی مثلا پنج تا ده دقیقه تصور میکنی سوار ماشینت شدی. همچی و با جزئیات تصور میکنی رنگ و مدلش. داخلش روکش ماشین. اینکه کجا پارک کردی. کجا باهاش میری.

من همیشه شکر گزاری میکنم بابت هر چیزی که دارم  کاملا بستگی به قدرت ذهنت داره اگر بنویسی خدایا ...

و اون چیزی ک میخای مبخری مثلا نمیشه بنویسم خدایا شکرت امسال ماشین میخرم

یه وقتایی رسیدم به اونی که تصور کردم. عینا همون نه ولی نزدیک به اون چرا

میخام جلسه برنده شم زودتر بنویسم خدایا شکرت که قرعه خونگی بردم یا ن خدایا شکرت که این ماه اسم من میافته

میخام جلسه برنده شم زودتر بنویسم خدایا شکرت که قرعه خونگی بردم یا ن خدایا شکرت که این ماه اسم من میا ...

دلی بنویس. خدا از رگ گردن بهت نزدیکتر. اونی که تو دلت هست و بهش بگو در قالب شکرگزاری. انقدر خوب جواب میگیری