2777
2789
عنوان

خرید دیپلم

209 بازدید | 14 پست

سلام من امسال دوازدهم تجربیم چون رشتم زوری بوده و هر روز سرش توسط پدر و مادر کلی آزار بهم میرسه که چرا نمیخونی و اینا اصلا دوسش ندارم و درس نمی‌خونم می‌دونم که نهایی قبول نمیشم از الان می‌خوام سعی کنم یه ذره پول جمع کنم دیپلم بخرم میدونید از کجا و چطوری میشه خرید و اعتبار داره یجای مطمئن بهم بگید ؟

و اینکه حدودا قیمت خرید دیپلم رو میگید ؟

ببین اگه میخوای واقعی باشه باید از جایی که درس میخونی پول بدی به مدیر بخری اگه الکی و فیک میخوای زیاده ولی هیچکاری نمیتونی باهاش بکنی چون ثبت نشده و الکیه

چشمانت تابستان اهواز بود‌ و☀️دل من پیکان بی کولر🔥😂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همش یه ساله 😐فقطم یه نمره 10 بگیری کافیه 😐مستمر هم که داری 😐3 تا رو یا 2 تا رو تبصره هم که میتونی بزنی 😐درس عمومیو که باید پاس شی علاقت به اون 4 تای تخصصی نیس که اونم با این شرایط پاسی 😐تموم کن بره 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
ببین اگه میخوای واقعی باشه باید از جایی که درس میخونی پول بدی به مدیر بخری اگه الکی و فیک میخوای زیا ...

آخه می‌خوام مامان و بابام نفهمن یه مدیر بگم حتما بهشون میگه

همش یه ساله 😐فقطم یه نمره 10 بگیری کافیه 😐مستمر هم که داری 😐3 تا رو یا 2 تا رو تبصره هم که میتونی ...

هرروز می‌خوام شروع کنم یه ذره برای کتابو باز کنم هر کاری میکنم نمیشه اینقدر من بخاطر اینا درس میخوندم دیگه حتی عمومیم متنفرم

آخه می‌خوام مامان و بابام نفهمن یه مدیر بگم حتما بهشون میگه

قرار نیست ادامه تحصیل بدی؟

اگه نه که خب همون الکیم بخری کارتو راه میندازه ولی توصیه من به تو اینه بخونی هرچند سخت ولی دیپلم بگیری و حتما بری دانشگاه❤

میدونی از کجا میتونم بخرم مطمئن باشه تو تهران

نمیشه از یه مدیر مدرسه دیگه بخری؟ من واقعیشو میدونم از مدیر میشه خرید ولی فیکشو نمیدونم اخه یهو میبینی پول میدی ولی نمیدن بهت

کار خوبی میکنی😅 من یه فوق لیسانس گرفتم خونه بیکارم استراحت میکنم برو دنبال علایقت ولی حداقل دیپلم ...

واقعا سعیمو میکنم اگر می‌دیدی من چیا کشیدم میگفتی ترک تحصیل کن فقط می‌خوام فرار کنم واقعا با درس به جایی نمیشه رسید این همه بخونی که آخر وقتی پیر شدی پول دراری

هرروز می‌خوام شروع کنم یه ذره برای کتابو باز کنم هر کاری میکنم نمیشه اینقدر من بخاطر اینا درس میخوند ...

تحمل کن تا خرداد 

تموم میشه می‌ره 

بنویس تو کاغذ 

که تا خرداد میخونم تحمل میکنم بعد به خودم اجازه میدم برم دنبال علاقم 

اگه پاس نکنم خبری نیست و اجازه ندارم برم پی علاقم 

یه تنبیه هم بذار مثلا بگو اگه پاس نشم یک ماه روزه ی سخت باید بگیرم و اصلا بیرون نرم با کسی اجازه صحبت ندارم!قبول اما ه شدم میتونم اجازه بدم با دوستام بیرون برم یا مثلاً فلان کلاسی شرکت کنم یا حالا علاقت ...هر چی که باشه 

بعدش مباحثی که بارم بیشتر داره نمونه سوالاتش رو با جواب بخون با همون مدرسه درس به درس بخون بعدش موتورت گرم میشه و می‌خونی 

یا استرسشو قبول کن یه بار برای همیشه بخون و‌تموم کن یا اگه میخوای بی‌خیالی کنی تا آخر عمرت احساس پوچی بی ارزشی افسردگی و نالایقی میکنی که چرا یه دیپلمو نتونستم بگیرم !11 سال و خرده تحمل کردی این چند ماهم روش 

چیزی نمونده تا آزادی 

طاقت بیار 

بعدش تاپیک بزن آزاد شدم خوشحالم ننه ایشالا آزادی قسمت همه ...😂

انگشتم خشکید این همه رو واسه تو تایپ کردم گوش بگیر گوش بگیر میتونییییی فاز منفی بگیریا از اینجا دستمو کش میدم تاااااا خونتون ،دستم از گوشیت میاد بیرون خب ؟بگو خب ؟یه دونه میزنم تو گوشت 

بخونیا

چیزی نداره تو میتونی 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣