2777
2789
قلب هنوزه هشت هفته تشکیل میشه من تازه ۶ هفته رو تموم کردم امروز 

اصلا اینطور نیست 

یه کم تحقیق کن می بینی که از پنج هفته قلب تشکیل میشه منتها اینقدرر ریزه که با سونو مشخص نیست و تا بخواد اینقدر بزرگ بشه که تو سونو بتونن ضربان را ببینن میشه حدود هفت هفته

من بچه م شش هفته و دو روز اینا بود که با سونو ضربانشو‌دید

قلب هنوزه هشت هفته تشکیل میشه من تازه ۶ هفته رو تموم کردم امروز 

مثل وقتی که پنج هفته میری سونو و میگن فعلا فقط ساک حاملگی دیده میشه

منظورشون این نیست که چنین وجود نداره که منظور اینه که هنوز اینقدررر ریزه که پیدا نیست وگرنه جنین همون اول بوجود میاد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رحم کن ب کسی ک تنها کسش در حال حاضر تویی و فقط خدارو داره کاری نکن ک اه اون بچه برات خیلی بلاهارو بیاره منم الان یک بچه یکساله و 2 ماه دارم ولی 7 هفته باردارم وقتی فهمیدم شوکه شدم ولی اصلا ب سقط فکر نکردم خدایی ک تو این شرایط بچه رو میده حتما توانشو بهت میده

انشاالله نگهش داری بعدا با بچه ی اولت بازی میکنه یک نگاه ب بچه ی اولت کن شاید شبیه همین بشه اونوقت دلت میاد این بچتو بکشی اون بچه زبون نداره ک بگه من دوستدارم بیام پیشت منو از بین نبر ب خدا توکل کن خودش کمکت میکنه