2777
2789
عنوان

مامانا خانما بدادم برسید

191 بازدید | 24 پست

امروز همش راجب زایمان طبیعی خوندم ک میگفتن چقدررررر ترسناک و وحشتناکه و درد میکشی😭😭😭😭😭😭

منم الان درد لگن و واژن دارم نمیتونم جا ب جا شم اخه چطور باید طبیعی بیارم😭

سزارین هم ک دکتر ۲۵ملیون پول میخاد 

بچمم الان سفالیک 

اصلا چند شبه همش خاب ترسناک میبینم 

واقن حالممم بده بخدا 

میگن سزارین راحته هیچی نمیفهمی بعدشم دارو بهت میدن

خدایا شکرت🙏💕 خدایادخترم سلامت و عاقبت بخیر بشه🤲 آمین🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بودم عمرا زایمان طبیعی میکردم حتما میرفتم سز

دوست عزیز وقتی توانایی پرداخت هزینه بیمارستان رو برا سز ندارین چجوری بچه دار میشین چجوری میخواید از پس مخارج بچه بربیاین؟

دعا کنید بهم برسیم 🧚‍♀️

طبیعی ترسناکه ولی دیگه تونل وحشت نیس که باید درد بکشی دیگه سزارینم اولش راحته بعدش بلند شدن نشستن سخته بدون کمک نمیشه هرکدوم مشکلات خودشو داره البته جاریای من سزارین براشون مثل اب خوردن بود ولی یه دوستی دارم بعد۲ساعت درد طبیعی زایمان کرد بدون بخیه 

۸ میلیارد جمعیت بیشتر از نصفشون خانم هستن که تقریبا نصفشون مادر هستن و بیشترشون بچه‌شون رو طبیعی به دنیا آووردن به عنوان کسی که هر دوش رو تجربه کرده میگم درد پارگی تاندون بیشتر از درد زایمان طبیعیه، 

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️
من بودم عمرا زایمان طبیعی میکردم حتما میرفتم سز دوست عزیز وقتی توانایی پرداخت هزینه بیمارستان رو بر ...

تواناییشو داریم من نیمدم اینجا این حرفا رو بشنوم 

شوهرم قبول نمیکنه میگ شکمت پاره میشه ی جوری حاضر نیس پول بده 

زایمان سخته من هم درد طبیعی کشیدم هم سزارین شدم هیچ نگران نباش درد چند ساعته تموم میشه به خودت استرس نده سزارین هم بیمارستان خصوصی و همه چی اوکی باشه همین ۲۰ تومن پول بدی راحته وگرنه هر دو درد داره خدا کمکت میکنه نترس

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
نه سزارین هم خیلی درد داره بعدش

طبیعی هم درد داره جدا از قبلش که میمیری و دوباره زنده میشی بعدشم درد وحشتناک داره جای بخیه ها و رحم منکه تا دو ماه درد داشتم کلی هم بخیه خوردم طبیعی فقط باعث گشادیه واژن میشه و بعدش مجبور میشی بری عمل تنگی واژن کنی و کلی درد و عذاب بکشی 

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

۸ میلیارد جمعیت بیشتر از نصفشون خانم هستن که تقریبا نصفشون مادر هستن و بیشترشون بچه‌شون رو طبیعی به ...

ینی طبیعی بهتره

تواناییشو داریم من نیمدم اینجا این حرفا رو بشنوم  شوهرم قبول نمیکنه میگ شکمت پاره میشه ی جوری ...

چه فرقی میکنه خلاصه واژنت پاره میشه داره بهونه میاره پول نده دیگه شمشیر نمیخواد شکمتو بشکافه که 

من خودم طبیعی بودم.درد داره.ولی بعد زایمان دردت از صد درصد ۵درصده....ولی سزارین برعکسه.بدون درد میری بیمارستان با یه درد وحشتناک میای بیرون.تازه  اون داروهای بیهوشی ک بهت میزنن.واس خیلی ها دیدم تا چندین سال عوارض داشته...و تو سزارین مادر خون بیشتری از دست میده.ی ماده ای هست روی پوست نوزاد ک میگن خیلی خوبه براش..اگه مادر سزارین کنه.شنیدم اون ماده از بین می‌ره .یجور محافظه.ولی رو زایمان طبیعی همراه با نوزاد هست....فقط اگه دکترت تشخیص داد سزارین کن.وگرنه طبیعی خیلی بهتره

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
تواناییشو داریم من نیمدم اینجا این حرفا رو بشنوم  شوهرم قبول نمیکنه میگ شکمت پاره میشه ی جوری ...

مگه شوهرت میخواد بچه بزاد؟ ببخشیدا ولی با زایمان طبیعی هم بگو یه جا دیگه پاره میشه بعد بیا برو دنبال عمل تنگی واژن ببین خودت با کدوم راحت تری مجبورش کن پول پرداخت کنه

دعا کنید بهم برسیم 🧚‍♀️