2777
2789
نی نی وجودتو دوس داره خو نمیتونه دل بکنه😍😍

پدرسوخته امشب بکی از زنای فامیلمون که مثه ما ما های قدیمی میمونه شکممو ماساژ میداد میگفت پاهاش زیر قفسه سینه ته یعنی اصلن نمیتونم هم بشینم میگم قدش بلند شده ولی دنیا نمیاد قربونش برم امشب اشکم دراومد دیگه میخام خودم زودتر بغل بگیرمش انقد ورجه وورجه میکنه دلمم قش میره 

امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قربونت برم هرچی از خدا میخای بهت بده با شوهرم قهرم داره بهم خیانت میکنه تو این وضعیتم ولی کاری نمیتو ...

شربت زعفرون باعث میشه خونریزی موقع زایمان دیر بند بیاد. نخوری دختر. 

امیدوارم همسرت سرعقل بیاد و با اومدن نی نی بشین ی خانواده شاد و پر از عشق. 

ولی وان آبگرم خیلی خوبه. 

هم چنین ماساژ نوک سینه. با پماد چشمی ویتامین آ نوک سینه رو ماساژ بده. بچرخون و بکش. هم باعث تحریک زایمانه. هم برای شقاق نشدن سینه خوبه

صبور ،مثل درختی که درآتش میسوزدوتوان گریختن ندارد

قربونت برم هرچی از خدا میخای بهت بده با شوهرم قهرم داره بهم خیانت میکنه تو این وضعیتم ولی کاری نمیتو ...

الهی بگردم خیلی متاسفم واقعا 

من نمیدونم مردا چ دردیشونه اخه الهی اونی ک میاد تو زندگی یکی دیگه و همه چیو خراب میکنه خیر نبینه😭

من جفت زایمانام سزارین بود اما دوستم همینارو انجام داد حتی میگفت تو حموم تو وان زیر اب گرم ماساژ پرینه هم انجام داده بود و سر زایمان بخیه نخورده بود اصلا

الهی ک همه چی بشه اونجوری ک باب دلته و زندگیت ارامش بگیره بااومدن این فسقلی❤️

مهربونی خدا ب همراهت عزیزم

ومن دوباره هديه اي ب زيبايي مادرشدن گرفتم(٢٨-٠٨-٩٩)         بزرگترین کادوی تولدم رو (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم بیبی چکم مثبت شد الهي هزاربارشکر ۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد زدن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کیف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 ۲۰-۰۲-۹۹ مامان جان امروز تو سونو گرافی دکتر گفت وزنت ۱۴۸۴ گرم هستش گفت خیلی خوب وزن گرفتی😍 من قربون اون شکم قلمبت🥰 ٢٧-٠٣-٩٩ عروسك نازم مانلي جونم امروز دكتر گفت ك ٢٣ روز ديگه مياي بغلمون گفت ك رشدت خيلي خوبه😍 من هنوز باورم نميشه ك واقعا شدم مامان جوجه خانوم انگار همين ديروز بود ك همش باخدا حرف ميزدم و دعا ميكردم ك زودي بياي تودلم🙈😍 خدايا ب هركس ك منتظره نيني بده لطفا انتظار خيلي تلخه🙏🏼❤️ ٣١-٠٣-٩٩ نازدونه دخترم امروز رفتم اخرين سونو رو انجام دادم شدي ٢كيلو و ٧٠٠ گرم (۲کیلوو۹۳۰گرم)😍 كمتر از ٣هفته ديگه مياي بغلم و من ازين موضوع بي نهايت ذوق مرگم😍(۹-۰۴-۱۴۰۰) ۱۷-۰۴-۹۹ امروز رفتم دکتر برای اخرین ویزیت قرار بود هفته دیگه دنیا بیای اما دکتر گفت انقد تپلی شدی ک دیگه تودلم جانمیشی😍(۲۰-۰۴-۹۹)❤️(۱۴-۰۴-۱۴۰۰🩵) عروسک قشنگم بدنیا اومد😍ی دختر کوچولوی (۲کیلو و ٩٧٥گرمي)(۳کیلو و۲۰۰گرمی)❤️ با صورت گرد و سفید و لپای صورتی و نارنجی😍موهای پر ومشکی ک پشتش تا رو شونه هاته 😍🤩 داشتی گریه میکردی اما تا صدامو شنیدی ساکت شدی و چشمات بازشد😍شما تمام دنیای منید مانِلي و آنِلی زيباي من🩵

شربت زعفرون باعث میشه خونریزی موقع زایمان دیر بند بیاد. نخوری دختر.  امیدوارم همسرت سرعقل بیاد ...

یعنی دخترم از کنارم رد میشه میگم بروکنار به من نخوری همه جام انگار درد میکنه   مخصوصن همین نوک سینه ولی بازم خیلی ممنون امتحان میکنم دخترم ۶ سالشه امروز میگفت مامان تو سرتو خم نکن من کفشاتو درمیارم یعنی ۱۰ بار گفت   قربونش برم اونم دیگه تاقت نداره مثه من ولی نزاشتم 

امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن
پدرسوخته امشب بکی از زنای فامیلمون که مثه ما ما های قدیمی میمونه شکممو ماساژ میداد میگفت پاهاش زیر ق ...

اوی جونهههه دلممم😍😍😍انشالله به سلامتی زایمان کنی و با دل خوش بغلش بگیری🥰🥰🥰

حموم آب گرم کمکت میکنه اسکوات زدن کمکت میکنه معاینه تحریکی کمکت میکنه باز از دکترت بپرس من خودم سرخود یچیزایی خوردم برای زایمان زودتر ولی میترسم بگم شاید برای شما از هر لحاظ مضر باشه

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

اوی جونهههه دلممم😍😍😍انشالله به سلامتی زایمان کنی و با دل خوش بغلش بگیری🥰🥰🥰 حموم آب گرم کمکت م ...

حالا تو بگو عشقم چیا خوردی

یعنی دخترم از کنارم رد میشه میگم برکنار به من نخوری همه جام انگار درد میکنه   مخصوصن ...

لهی بگردم درکت میکنم من پسرمو 4 ماهه ب دنیا اوردم ولی سز بودم. 

دقیقا روزای آخر نمیتونستم نفس بکشم از درد. 

خدا حفظ کنه دختر قشنگتو همچنین نی نی جون رو. 

ماساژ نوک سینه رو حتما انجام بده. من بچه اولم سر سینه هام داغون بود خون میومد. ولی دومی با همین ویتامین آ چرب کردم ترک نخورد. 

صبور ،مثل درختی که درآتش میسوزدوتوان گریختن ندارد

حالا تو بگو عشقم چیا خوردی

دورت بگردم بیخیال جان من 😁من خودم به هزارگناه الودم نمیخوام مدیون کسیم بشم تو هفتت بالاس بچت یموقع مکنیوم دفع میکنه من ۳۷هفته بودم خوردم چون کسیو نداشتم کمکم کنه خیلی خسته بودم باید زودتر دنیاش میاوردم شما برو اصن بیمارستان شاید بازی خبر نداری من بدون درد۳سانت باز بودم رفتم بیمارستان برای ان اس تی معاینه کردن ۳فینگر بودم سریع بستریم کزدن😂😂😂

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

الهی بگردم خیلی متاسفم واقعا  من نمیدونم مردا چ دردیشونه اخه الهی اونی ک میاد تو زندگی یکی دیگ ...

قربونت برم مهربون همچنین این چندوقته انقد گریه کردم انقد که خدا از دلم میدونه فقط یعنی روزی نبوده که تا شب گریه نکنم انقد استرس کشیدم حتی الانم باز گرفتم چشام اشکی شد ولی دیگه انقد دلم اتیشع که دیگه فقط میخام بچم دنیا بیاد 

قربونت برم مهربون همچنین این چندوقته انقد گریه کردم انقد که خدا از دلم میدونه فقط یعنی روزی نبوده که ...

میدونم سخته خیلی هم سخته 

واگذارشون کن ب خدا 

فکرکن یکی هست فقط برا اینکه اسم بابای بچه هاتو یدک بکشه 

بمیرم برا دلت الهی خدا بخاطر بچه هاتم ک شده بزنه تو سر شوهرت عقلش بیاد سرجاش 

خدا لعنت کنه زنایی ک انقد هرز بودن براشون راحته و میخوان زندگی نجسشون رو ، رو خرابه ی زندگی ی زن دیگه بسازن 😭💔 

اخه توام سنی نداری ک یوقتایی حجم غما واسه سنمون خیلی زیاده بمیرم برات😭

ومن دوباره هديه اي ب زيبايي مادرشدن گرفتم(٢٨-٠٨-٩٩)         بزرگترین کادوی تولدم رو (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم بیبی چکم مثبت شد الهي هزاربارشکر ۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد زدن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کیف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 ۲۰-۰۲-۹۹ مامان جان امروز تو سونو گرافی دکتر گفت وزنت ۱۴۸۴ گرم هستش گفت خیلی خوب وزن گرفتی😍 من قربون اون شکم قلمبت🥰 ٢٧-٠٣-٩٩ عروسك نازم مانلي جونم امروز دكتر گفت ك ٢٣ روز ديگه مياي بغلمون گفت ك رشدت خيلي خوبه😍 من هنوز باورم نميشه ك واقعا شدم مامان جوجه خانوم انگار همين ديروز بود ك همش باخدا حرف ميزدم و دعا ميكردم ك زودي بياي تودلم🙈😍 خدايا ب هركس ك منتظره نيني بده لطفا انتظار خيلي تلخه🙏🏼❤️ ٣١-٠٣-٩٩ نازدونه دخترم امروز رفتم اخرين سونو رو انجام دادم شدي ٢كيلو و ٧٠٠ گرم (۲کیلوو۹۳۰گرم)😍 كمتر از ٣هفته ديگه مياي بغلم و من ازين موضوع بي نهايت ذوق مرگم😍(۹-۰۴-۱۴۰۰) ۱۷-۰۴-۹۹ امروز رفتم دکتر برای اخرین ویزیت قرار بود هفته دیگه دنیا بیای اما دکتر گفت انقد تپلی شدی ک دیگه تودلم جانمیشی😍(۲۰-۰۴-۹۹)❤️(۱۴-۰۴-۱۴۰۰🩵) عروسک قشنگم بدنیا اومد😍ی دختر کوچولوی (۲کیلو و ٩٧٥گرمي)(۳کیلو و۲۰۰گرمی)❤️ با صورت گرد و سفید و لپای صورتی و نارنجی😍موهای پر ومشکی ک پشتش تا رو شونه هاته 😍🤩 داشتی گریه میکردی اما تا صدامو شنیدی ساکت شدی و چشمات بازشد😍شما تمام دنیای منید مانِلي و آنِلی زيباي من🩵

میدونم سخته خیلی هم سخته  واگذارشون کن ب خدا  فکرکن یکی هست فقط برا اینکه اسم بابای بچه ...

۲۰ سالمه

۲۰ سالمه

واقعا نمیدونم چی بگم من خودم سرتاسر غمم ولی غم تو حالمو بیشتر بد کرد😭

میدونم سخته خیلی هم سخته  واگذارشون کن ب خدا  فکرکن یکی هست فقط برا اینکه اسم بابای بچه ...

به دختر دارم که میمیرم به یه دقیقه جدایی ازش فکر کنم فقط بخاطر اون میمونم ولی دارم میسوزم هرروز بخدا 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز