2777
2789

میترسم بچه پی پی کنه انقد پیاده روی و پله رفتم این چند روز انقد کمردرد گرفتم بدجور اصلن نه میتونم دراز بکشم نه بشینم خیلی اذیتم دردم دارم ولی منظم نیست تروخدا اگه روشی رو امتحان کردین که جواب گرفتین بگین من یک همین ماه نوبتمه ولی هنوز هیچ دردی هم ندارم دیگه دارم میرم ۴۱ هفته دختر همسایه بغلیمون اونم تاریخ زایمانش ۱ همین ماه بود امروز زایمان کرد ساعت ۱ ظهر زنگ زدم جاری ش جواب داد گفت رفته نوار قلب بگیره ساعت ۳ زنگ زدم گفت زایمان کرده انشاالله که به مبارکی باشه نی نی ش ولی یکم حسودی کردم چرا آخه من دردام شروع نمیشه چقد هم زود زایمان کرد نمیدونم چی به سر من بیاد ای خدا انقدم استرس دارم

امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دکترمن ک خیلی هم تو مشهد معروفه ب اونایی میخاستن طبیعی زایمان کنن شیاف گل مغربی تجویز میکرد. 

نمیدونم روش استفاده چطوره دقیقا فقط شنیدم جوابگو هستش. 

صبور ،مثل درختی که درآتش میسوزدوتوان گریختن ندارد

شربت زعفرون

دوش ابگرم ک ببخشید حالت نشستن تو دستشویی بشینی زیر دوش اگه وان یا لگن بزرگ داری همین حالت بشین داخلش اب هم داغ نباشه ولی گرم باشه کامل 

رابطه بدون جلوگیری 

ان شاءالله ک زایمان راحتی داشته باشی عزیزم 

تو این سایت منتظر زیاد هست براشون دعاکن

برامنم دعاکن لطفا حال زندگیمون خوب شه

ومن دوباره هديه اي ب زيبايي مادرشدن گرفتم(٢٨-٠٨-٩٩)         بزرگترین کادوی تولدم رو (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم بیبی چکم مثبت شد الهي هزاربارشکر ۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد زدن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کیف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 ۲۰-۰۲-۹۹ مامان جان امروز تو سونو گرافی دکتر گفت وزنت ۱۴۸۴ گرم هستش گفت خیلی خوب وزن گرفتی😍 من قربون اون شکم قلمبت🥰 ٢٧-٠٣-٩٩ عروسك نازم مانلي جونم امروز دكتر گفت ك ٢٣ روز ديگه مياي بغلمون گفت ك رشدت خيلي خوبه😍 من هنوز باورم نميشه ك واقعا شدم مامان جوجه خانوم انگار همين ديروز بود ك همش باخدا حرف ميزدم و دعا ميكردم ك زودي بياي تودلم🙈😍 خدايا ب هركس ك منتظره نيني بده لطفا انتظار خيلي تلخه🙏🏼❤️ ٣١-٠٣-٩٩ نازدونه دخترم امروز رفتم اخرين سونو رو انجام دادم شدي ٢كيلو و ٧٠٠ گرم (۲کیلوو۹۳۰گرم)😍 كمتر از ٣هفته ديگه مياي بغلم و من ازين موضوع بي نهايت ذوق مرگم😍(۹-۰۴-۱۴۰۰) ۱۷-۰۴-۹۹ امروز رفتم دکتر برای اخرین ویزیت قرار بود هفته دیگه دنیا بیای اما دکتر گفت انقد تپلی شدی ک دیگه تودلم جانمیشی😍(۲۰-۰۴-۹۹)❤️(۱۴-۰۴-۱۴۰۰🩵) عروسک قشنگم بدنیا اومد😍ی دختر کوچولوی (۲کیلو و ٩٧٥گرمي)(۳کیلو و۲۰۰گرمی)❤️ با صورت گرد و سفید و لپای صورتی و نارنجی😍موهای پر ومشکی ک پشتش تا رو شونه هاته 😍🤩 داشتی گریه میکردی اما تا صدامو شنیدی ساکت شدی و چشمات بازشد😍شما تمام دنیای منید مانِلي و آنِلی زيباي من🩵

ب ای دختر اولم سه روز بستری بودم یعنی هرکی از راه می‌رسید معاینه می‌کرد میخام درد زایمانم شروع بشه برم 

همه میگن بمون خونه درداتو بکش

امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن
شربت زعفرون دوش ابگرم ک ببخشید حالت نشستن تو دستشویی بشینی زیر دوش اگه وان یا لگن بزرگ داری همین حا ...

قربونت برم هرچی از خدا میخای بهت بده با شوهرم قهرم داره بهم خیانت میکنه تو این وضعیتم ولی کاری نمیتونم بکنم دیگه برام مهم ام نیست یعنی باهاش قهرم و دور رابطه رو خط کشیدم ولی شربت زعفرون شما امتحان کردی بعضیا میگن نخور نمیدونم تپش قلب میاری 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز