2777
2789
عنوان

حال دلم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 50 پست
اشکم در اومد😭😭😭 منم خدارو خیلی قبول دارم تو مهربونیش شکی ندارم ولی یه مدت بنده ی خوبی براش نبودم ...

ببین ما بندگی هم نکنیم اون خدا بودنشو یادش نمیره 

خدا باهات قهر نمیکنه 

من مطمئنم خدا هییییچوقت پشت بنده ای ک بهش تکیه مرده رو خالی نمیکنه

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین ما بندگی هم نکنیم اون خدا بودنشو یادش نمیره  خدا باهات قهر نمیکنه  من مطمئنم خدا هی ...

ممنون عزیزم چقدر خوب حرف میزنی حرفات باعث میشه دل آدم آروم بشه یه جوری امید به دل آدم میشینه مرسی از دلداریت گلم انشالله که همیشه حال دلت مثل حرفات قشنگ  باشه 💝💖💝💖💝💖

ممنون عزیزم چقدر خوب حرف میزنی حرفات باعث میشه دل آدم آروم بشه یه جوری امید به دل آدم میشینه مرسی از ...

قربونت بشم 

خدا بهت دل آروم و خوش بده 

جوری سوپرایزت کنه ک شب و روز گریه منی از ذوق

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
تو زندگیم به مشکل خوردم کاری کردم که سرم پیش خانواده ام پایینه 😔

سرت پیش خودت بالا باشه 

این حرفا چیه اخه؟؟؟

کی گفته ک ب مشکل خوردنت از بی کفایتی بوده؟؟

مگه خودت خواستی یا انتخاب کردی ک مشکل پیش بیاد

قربونت بشم  خدا بهت دل آروم و خوش بده  جوری سوپرایزت کنه ک شب و روز گریه منی از ذوق

خدا نکنه گلم همچنین برای شما عزیزدلم ممنون از دعای قشنگنت😍😍😘😘😘

تو زندگیم به مشکل خوردم کاری کردم که سرم پیش خانواده ام پایینه 😔

یه روزای خییییلی بدو سختیو‌ پشت سر گذاشتم ک حتی باورم نمیشه!!!

این روزات میگذره و مشکلاتت حل میشه جوری ک باورت نمیشه!!!

بهت قول میدم 

فقط از خدا با یقین بخواه

خدا نکنه گلم همچنین برای شما عزیزدلم ممنون از دعای قشنگنت😍😍😘😘😘

امیدوارم زوده زود خبرای خوب بزاری برامون😍

سرت پیش خودت بالا باشه  این حرفا چیه اخه؟؟؟ کی گفته ک ب مشکل خوردنت از بی کفایتی بوده؟؟ مگه ...

یه جورایی خودم انتخاب کردم خیلی پشیمونم خیلی کاش به حرف خانواده ام گوش میکردم 😔

یه روزای خییییلی بدو سختیو‌ پشت سر گذاشتم ک حتی باورم نمیشه!!! این روزات میگذره و مشکلاتت حل میشه ج ...

خداروشکر که مشکلت حل شده انشالله دیگه هیچ وقت به مشکل نخوری حتی کوچیک،، ولی من روزایی رو کشیدم که هیچ کس همشو با هم تجربه نکرده نمیگم کسی مشکل نداره ولی اگه هم داشته باشه یکی دوتاس ولی من تو این دنیا همه نوع مشکل و تجربه کردم ده ساله که روی خوش زندگی رو ندیدم 

یه جورایی خودم انتخاب کردم خیلی پشیمونم خیلی کاش به حرف خانواده ام گوش میکردم 😔

مگه خبر داشتی چی قراره بشه؟؟؟!

لبین ما آدما هر لحظه و هروز داریم انتخاب میکنیم،

همین الان انتخاب کردیم بیدار باشیمو حرف بزنیم، ممکنه برای شما مفید باشه و مثلا درس بخونی یا استفاده مفید کنی از بیداریت،برای من غلط باشه و فردا مثلا از کارم بمونم، ولی ما ک قصدمون آسیب زدن ب خودمون نیست!!! از رو ناآگاهی تصمیم گرفتی،نمیخواستی خودتو یا خانوادتو عذاب بدی ک 

پس خودتو سرزنش نکن 

همه ی ما گاهی انتخاب هایی داشتیم ک آسیب دیدیم ازش،و طبیعیه چون انسانیمو اولین باره داریم زندگی میکنیم خب!!! 

مگه چند بار تحربه زندگی کردن داشتیم

خداروشکر که مشکلت حل شده انشالله دیگه هیچ وقت به مشکل نخوری حتی کوچیک،، ولی من روزایی رو کشیدم که هی ...

یه عااالمه نوشتم پست نشد🥲🥲

یه عااالمه نوشتم پست نشد🥲🥲

من تازه وارد نی نی سایت شدم زیاد بلد نیستم باهاش کار کنم  کسی رو ندارم باهاش حرف بزنم گفتم بیام اینجا یه کم درد ودل کنم تا شاید کمی حالم خوب بشه،، روی حرف زدن با خانواده امو دیگه ندارم