raha30h مدیر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 212 عنوان حال دلم 😔 | مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 50 پست حال روحیم اصلا خوب نیست میشه واسه اینکه زودتر از این عذابی که دارم میکشم خلاص بشم برام دعا کنید ممنون میشم 🥺🙏 انشالله هیچ کس هیچ وقت حال روحیش خراب نشه 😔 1402/10/30 | 01:36 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
raha30h مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 212 مگه خبر داشتی چی قراره بشه؟؟؟! لبین ما آدما هر لحظه و هروز داریم انتخاب میکنیم، همین الان انتخاب ک ... میتونستم این انتخاب و نکنم ولی به قول خانواده ام خود کرده رو تدبیر نیست😔😔😔
mmmmmryammm عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 9839 من تازه وارد نی نی سایت شدم زیاد بلد نیستم باهاش کار کنم کسی رو ندارم باهاش حرف بزنم گفتم بیام ... حرف بزن اروم شی ببین چیزیه ک شده مهم اینه ک چجوری از پس شرایط با حال خوب بر بیای و این بهران رو چجوری پشت سر بزاری!!باید قوی باشی و خوب فکر کنی دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
raha30h مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 212 حرف بزن اروم شی ببین چیزیه ک شده مهم اینه ک چجوری از پس شرایط با حال خوب بر بیای و این ... میتونیم با هم دوست باشیم ؟؟ حرفات خیلی خوبه یه کم قوت قلب میگیرم با حرفات
ترکیده3 عضویت: 1402/10/07 تعداد پست: 9621 سوره ی ملک معععععجزه میکنه تو همه چییییز بخون خیلی زود مشکلت حل میشه چطوری؟ چندبار برای ازدواجم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات مهمونم کن
mmmmmryammm عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 9839 میتونیم با هم دوست باشیم ؟؟ حرفات خیلی خوبه یه کم قوت قلب میگیرم با حرفات حتما عزیزم دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
mmmmmryammm عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 9839 چطوری؟ چندبار ببین من یه سری با ۲بار خوندن تو ۲،۳ روز حاجت گرفتم یبارم شب خوندم صب حاجت گرفتم یکی هم نذر کنید بعد از حاجت روایی برای کارتون خوابا مثلا ساندویچی چیزی درست کنید پخش کنید دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲