2777
2789
عنوان

حال دلم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 50 پست
مگه خبر داشتی چی قراره بشه؟؟؟! لبین ما آدما هر لحظه و هروز داریم انتخاب میکنیم، همین الان انتخاب ک ...

میتونستم این انتخاب و نکنم ولی به قول خانواده ام خود کرده رو تدبیر نیست😔😔😔

من تازه وارد نی نی سایت شدم زیاد بلد نیستم باهاش کار کنم  کسی رو ندارم باهاش حرف بزنم گفتم بیام ...

حرف بزن اروم شی 

ببین چیزیه ک شده 

مهم اینه ک چجوری از پس شرایط با حال خوب بر بیای و این بهران رو چجوری پشت سر بزاری!!

باید قوی باشی و خوب فکر کنی

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حرف بزن اروم شی  ببین چیزیه ک شده  مهم اینه ک چجوری از پس شرایط با حال خوب بر بیای و این ...

میتونیم با هم دوست باشیم ؟؟ حرفات خیلی خوبه یه کم قوت قلب میگیرم با حرفات 

میتونیم با هم دوست باشیم ؟؟ حرفات خیلی خوبه یه کم قوت قلب میگیرم با حرفات 

حتما عزیزم

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
چطوری؟ چندبار

ببین من یه سری با ۲بار خوندن تو ۲،۳ روز حاجت گرفتم 

یبارم شب خوندم صب حاجت گرفتم 

یکی هم نذر کنید بعد از حاجت روایی برای کارتون خوابا مثلا ساندویچی چیزی درست کنید پخش کنید