2777
2789
عنوان

دوباره مثل خوره افتاده تو مغزم..

134 بازدید | 5 پست

بچه ها ما مرداد اثباب کشی کردیم الانم جامون بد نیست بهتر از اون یکیه از همه نظر 

ولی اون ور 6 سال بودیم از وقتی اومدیم حدود یه ماه بعد من مدام دلتنگ اون ور میشم دوستام مدرسم همه چیز حاضرم با تموم سختیاش باز برگردم اون ور:)  میدونم اصلا ممکن نیست دوباره اونجا خونه بگیریم چون پولمون خیلی کمه و مامانم اینا راضی نمیشن صاحبخونمون هم دیگه نمیده خونرو دلم برای کوچه هاشم تنگ شده حتی

امروز رفتیم تا نزدیک مدرسم هرچی گفتم ببرنم ببینم اونجارو نبردن

چیکار کنم کمتر فکر کنم به اونجا

تو هم مث منی من موندم چطور خیلیا مهاجرت میکنن من همش دلتنگ خونه های قبلیم بیشتر دو هفته هم نمیتونم شهر دیگه باشم دلم میخواد برگردم شهر خودم

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
تو هم مث منی من موندم چطور خیلیا مهاجرت میکنن من همش دلتنگ خونه های قبلیم بیشتر دو هفته هم نمیتونم ش ...

دقیقا خیلی قدرت میخواد واقعا

الان انقد دلم پره ولی گریه کنم فردا مثل چی چشمام پف میکنه زشت میشم 😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم منم شرایط شمارو داشتم ،چند ماهه جاب جا شدم یه منطقه دیگه ،اوایل خیلللی ناراحت بودم ،ولی از وقتی مدرسه ها باز شد دوستای خوبی پیدا کردم و دیگه کمتر دلتنگ خونه قبلیمون میشم 

عزیزم منم شرایط شمارو داشتم ،چند ماهه جاب جا شدم یه منطقه دیگه ،اوایل خیلللی ناراحت بودم ،ولی از وقت ...

من دوستای خوبیم ندارم..

یکی دارم اونم خوب نیس بیشتر برام ضرره