2777
2789
عنوان

هیزی دخترا🤧😒😏

| مشاهده متن کامل بحث + 1847 بازدید | 64 پست
عذاب آوره ک ببینم شوهرم ب زنا خیره میشه و ب هردری و بهانه ای میزنه ک بخاد زنی رو ببینه .

تنها راه اینه چشاشو از کاسه در بیاری😂✌🏻

و خدا چقدر منو دوست داشت که تورو بهم داد♡D♡خدایا شکرت

عذاب آوره ک ببینم شوهرم ب زنا خیره میشه و ب هردری و بهانه ای میزنه ک بخاد زنی رو ببینه .

فدای سرت ... 

یجوری نگاه میکنن انگار یکیو حواسشون نباشع نبینن ی امتیاز از دست میدن 😂😂😂

نه دم باقی ،نه غم باقی...👌🌏       /  قابل آموزش باش همیشه حق با تونیست /👍

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من پسرم هیزترین ادما دختران بعد پیر مردا بعد مردای متاهل بعد ما پسرای  مجرد😂 جدی میگما

اشتباه کردی به ترتیب 

پیر مردا 

مردای متاهل 

دخترا 

شما مجردا هم که سردسته این 😁

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰زود بود برای رفتنت دخترکم🖤

😂😂😂😂خب ببین  چ  اشکالی داره

من کلا تو صورت هیچ مردی نمیتونم نگاه ممتد کنم 

به جز پدر و برادرم و همسر

شوهرم تنها کسیه که طولانی مدت بهش نگا میکنم اونم موقع دعواست دوس دارم حرفام تاثیر بیشتری بزارن😂

اشتباه کردی به ترتیب  پیر مردا  مردای متاهل  دخترا  شما مجردا هم که سردسته ا ...

اره پیرمردا هم خیلی هیز شدن قدیما مهربون بودن 😂😂

نه دم باقی ،نه غم باقی...👌🌏       /  قابل آموزش باش همیشه حق با تونیست /👍

ولش کن این خودش لابد از اوناس...

عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کج‌خلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر می‌کنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه می‌داشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را می‌آلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)

ی مهمونی راه دور رفتم خیلی خیلی خسته شدم تو ماشین و فک میکردم یجوری میرسم اونجا ک فرصت تعویض لباس و آرایش حتما پیدا میکنم پس ساده ترین خودم بودم وقتی رسیدیم فرصت نشد روستا بود و شلوغ بود مهمونی خوب مردا نیازی ب آرایش ندارن ی پیرهن و شلوار میپوشن خوشتیپن بعد وقتی نشسته بودم تو مهمونی با همون ظاهر ساده دوتا دختر جلوم بودن یکیشون ب اون یکی گفت اینی ک پشت سرم نه زن فلانیه دیدی دم در چقد خوشتیپ بود اون یکی گفت دروغ همینه واقعا حیفه پسره اینکه خیلی زشته شوهرش خیلی جذابه حیفش کردن تا آخر مهمونی چپ چپ نگام میکردن و باهم پچ پچ میکردن💔😑😬

اره پیرمردا هم خیلی هیز شدن قدیما مهربون بودن 😂😂

آره واقعا 😂 

جای خونه خالم طرف 60 سالشه زن سومشو هم گرفته همشون تو یه خونه خیلیم طبیعی میخوان برن بیرون اون دوتا اولیا با بچه هاشون عقب میشینن 

سوگلی جلو میشینه 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰زود بود برای رفتنت دخترکم🖤